1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

Companii

Ministerul Economiei a demarat procesul de recrutare pentru 7 membri ai Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Ministerul Economiei a demarat procesul de recrutare şi selecţie pentru cei şapte membri ai Consiliului de Supraveghere al transportatorului naţional de energie Transelectrica, al căror mandat va fi de patru ani, potrivit unui anunţ al companiei, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), potrivit News.ro.

25 sep, 2019 | News.ro

După ce va fi numit noul Consiliul de Supraveghere recrutat, în baza OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, noul Consiliu de Supraveghere va organiza o procedură de recrutare şi selectare pentru cei cinci membri ai directoratului.

"Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica informează acţionarii şi investitorii,asupra iniţierii de către Ministerul Economiei a procesului de recrutare şi selecţie de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliului de Supraveghere al Transelectrica. Procesul de recrutare şi selecţie are ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celor mai potriviţi candidaţi pentru ocuparea postului de membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica. Acest proces de recrutare şi selectare se derulează în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice", arată un anunţ al companiei de stat, potrivit News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO