1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Ministerul Energiei face licitaţie pentru a găsi o firmă de recrutare care să caute manageri pentru Hidroelectrica si Nuclearelectrica

Ministerul Energiei a anunţat joi că a demarat licitaţia în vederea selectării unei firme ce va recruta membri în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica şi în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica, potrivit News.ro.

10 aug, 2017 | News.ro

”Ministerul Energiei a transmis, în vederea publicării în SEAP, întreaga documentaţie pentru selectarea unei firme specializate de recrutare a şase membri în Consiliul de Supraveghere (CS) al Hidroeelctrica şi a şase membri în Consiliul de Administraţie (CA) al Nuclearelectrica, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, se arată în comunicat, scrie News.ro.

Totodată, ministerul a solicitat convocarea Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) a celor două companii, care urmează să decidă momentul declaşării procedurii.

”Precizăm că selectarea şi numirea noilor membri în CS şi CA urmează să aibă loc într-un termen de 150 de zile de la declanşarea procedurii, decisă de Adunarea Generală a Acţionarilor”, se arată în comunicat.

Acţionarii producătorului de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, au reales recent în Consiliul de Supraveghere aceiaşi membri provizorii, pentru încă patru luni.

Membri provizorii realeşi în cadrul şedinţei AGA din 3 august sunt: Ioana-Andreea Lambru, Radu-Spiridon Cojocaru, Karoly Borbely, Laurenţiu-Dan Tudor, Horia-Marian Gâmbuţeanu, Andreea Negru-Ciobanu şi Oana Truţă, aceasta din urmă la propunerea Fondului Proprietatea.

viewscnt

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO