1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Extern

Ministerul german al Economiei dorește să impună un pachet de stimulare a vânzărilor de mașini de 5 miliarde de euro - surse Reuters

Ministerul german al Economiei a propus un pachet de bonusuri în valoare de 5 miliarde de euro, în cadrul unui program mai amplu de susţinere a economiei, pentru stimularea vânzărilor de automobile, au declarat duminică două persoane apropiate situaţiei, transmite Reuters, citată de News.ro.

01 iun, 2020 | News.ro

Vânzările auto au scăzut la nivel mondial, în urma închiderii liniilor de producţie din cauza pandemiei de coronavirus, iar un sondaj referitor la încrederea oamenilor de afaceri în economice, publicat de institutul de cercetări Ifo în această lună, a arătat că sectorul auto german se află în cea mai dificilă situaţie din 1991.

Liderii politici germani ar urma să prezinte marţi programul de stimulare a economiei, care ar putea totaliza până la 80 de miliarde de eruo, potrivit unor estimări din presă.

Propunerea Ministerului Economiei prevede plata unor prime cumpărătorilor de vehicule electrice şi de automobile cu motoare convenţionale cu preţuri de sub 77.350 de euro fiecare. Programul va fi valabil până la sfârşitul acestui an, au spus sursele.

Cititi mai departe pe News.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO