Ministerul Sănătăţii a demarat o licitaţie deschisă pentru a cumpăra medicamente oncologice

Ministerul Sănătăţii a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona medicamente oncologice, potrivit unui anunţ publicat în SEAP pe 12 noiembrie.
Economica.net - mar, 15 nov. 2016, 10:10
Ministerul Sănătăţii a demarat o licitaţie deschisă pentru a cumpăra medicamente oncologice

Anunţul vizează încheierea unui acord-cadru pentru achiziţia publică centralizată de medicamente oncologice. Acordul va fi încheiat cu maximum 7 agenţi economici, va avea o durată de 24 de luni şi o valoare estimată la o sumă cuprinsă între 714.200.791,91 de lei şi 872.914.240,61 de lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 decembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 19 decembrie, ora 18,00.

Ministerul Sănătăţii a demarat o licitaţie deschisă şi pentru achiziţia publică centralizată de medii de cultură din cadrul Programului naţional de supraveghere şi control al tuberculozei, potrivit unui alt anunţ care a fost publicat marţi, 15 noiembrie, în SEAP.

Acest anunţ implică încheierea unui acord-cadru cu maximum 7 agenţi economici, cu o durată de 24 de luni şi cu o valoare estimată la o sumă cuprinsă între 37.775.905,44 de lei şi 68.582.295,68 de lei, fără TVA. Şi în acest caz, criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, în timp ce principalele modalităţi de finanţare şi plată vor fi reprezentate de bugetul Ministerului Sănătăţii.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 decembrie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 21 decembrie, ora 18,00.

Pe de altă parte, Ministerul Sănătăţii a demarat o licitaţie deschisă pentru achiziţia publică centralizată de medicamente antituberculoase din cadrul Programului Naţional de Prevenire, Supraveghere şi Control al TBC, potrivit unui anunţ publicat în SEAP pe 11 noiembrie.

Anunţul implică încheierea unui acord-cadru cu maximum 7 agenţi economici, cu o durată de 24 de luni şi cu o valoare estimată la o sumă cuprinsă între 3.620.604,55 de lei şi 4.295.418,86 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul Ministerului Sănătăţii.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 15 decembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 16 decembrie, ora 18,00.

Te-ar mai putea interesa și
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Fratele geamăn al SUV-ului Dacia produs în România și comercializat în Uniunea Europeană, Renault Duster tocmai a fost lansat pe piața turcă, țară în care va fi și asamblat....
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală ...
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...