1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Ministerul Sănătăţii are un cont blocat din cauza unor datorii din 2009

Ministerul Sănătăţii are un cont blocat la Banca Comerială Română, din cauza unor datorii acumulate din 2009. Prin contul MS de la BCR se făceau plăţi pentru deplasările în străinătate ale personalului MS şi se achita carburantul pentru maşinile care deservesc ministerul.

Pacienţii nu sunt afectaţi de această decizie a instanţelor judecătoreşti, nici unităţile spitaliceşti care au contracte de finanţare cu casele de asigurări de sănătate, asigură Ministerul Sănătăţii.  
Activităţile ministerului de resort se realizează în principal prin Trezorerie iar acest cont nu se poate bloca, dau asigurări oficialii Ministerului Sănătăţii.

Firma care a cerut în instanţă recuperarea unor datorii de la Ministerul Sănătăţii a avut contract cu ministerul de resort pentru realizarea unor ghiduri arhitecturale şi inginereşti în 2009.

În 2009 şi 2010, după ce au fost primite ghidurile, conducerile Ministerului Sănătăţii din acei ani nu au plătit, pe cale de consecinţă, firma a acţionat MS în instanţă iar acum a cerut executarea silită.

În prezent, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii poartă negocieri cu firma pentru reducerea unor penalităţi la suma datorată.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO