1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Ministrul Transporturilor: Cine vine la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă să se gândească la schimbarea locului de muncă

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a convocat miercuri, 30 decembrie 2020, conducerile direcțiilor din cadrul Ministerului și managerii unităților aflate în subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii - MTI. Cu această ocazie, noul șef al Transporturilor le-a transmis celor din subordine că nu se ferește de schimbări și de reforme.

30 dec, 2020 | ECONOMICA.net

Discuțiile au vizat aspecte ce țin de activitățile desfășurate la nivelul direcțiilor MTI și al companiilor, precum și acțiunile și măsurile ce vor fi luate în următoarea perioadă pentru desfășurarea în bune condiții a activității la nivelul Ministerului și a unităților aflate în subordinea acestuia, a anunțat Ministerul Transporturilor într-un comunicat.

"De la bun început vreau să vă transmit că aveți în mine un partener. De aceea v-am convocat astăzi să discutăm cum putem să eficientizăm și să profesionalizăm activitatea la nivelul structurilor sau companiilor pe care le conduceți. Este foarte clar pentru toată lumea că din păcate la nivelul fiecărei structuri există persoane care și-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă. Aceste persoane dacă nu înțeleg că sunt aici să presteze o muncă în folosul oamenilor și să aducă un plus de valoare echipei, fie ca sunt la Minister, fie că sunt la companii, este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă. Nu mă feresc să fac schimbări și nu mă feresc de reforme.

Activitatea dumneavoastră și a subordonaților trebuie să fie bazată pe profesionalism, asumarea responsabilității și transparență. Cei care pot să respecte aceste principii sunt bineveniți în echipa mea. Vreau progrese și vreau să livrăm românilor lucruri concrete", a declarat ministrul Cătălin Drulă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO