1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Ministrul Transporturilor vrea devansarea termenelor de finalizare pentru lucrările de pe autostrada Piteşti- Sibiu

Dan Costescu, ministrul Transporturilor, a declarat joi, că ar vrea devansarea termenului de finalizare pentru lucrările de pe autostrada Piteşti- Sibiu, în cazul cărora şantierul nu a fost deschis încă şi care are termenul de finalizare 2021, transmite corespondentul Mediafax.

28 apr, 2016 | Mediafax

"Pentru această autostradă termenul de finalizare este 2021. Pentru bucata pe care suntem acum este 2020, pentru că este secţiunea 5. Secţiunea 1 va avea acelaşi termen. Ce încercăm noi acum să facem este să devansăm termenul, fără să lăsăm loc de vreo greşeală, să păstrăm calitatea şi să ne mărim viteza. Deci, sperăm să fie înainte de 2020, dar nu promitem nimic. Este ceea ce ne dorim, împreună cu toţi colegii", a declarat Dan Costescu, ministrul Transporturilor, aflat joi în localitatea Borleşti din judeţul Argeş, potrivit Mediafax.

În 2015 au fost demarate lucrările geotehnice din cadrul studiului de fezabilitate pentru autostrada Piteşti- Sibiu, iar la finalul acestora vor începe lucrările propriu-zise ale autostrăzii. Studiul de fezabilitate ar urma să fie finalizat în luna iulie 2016.

În urma unor consultări publice a fost stabilit traseul autostrăzii, respectiv varianta trei din cele cinci propuse. Sibiu-Piteşti este una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România, inclusiv de către cea mai mare companie din România, Dacia, care este şi cel mai mare exportator la nivel naţional.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO