1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Ministrul Turismului, despre gafa de la Târgul de la Berlin: Persoana care trebuia să verifice nu mai lucrează în minister

La standul României de la Târgul de Turism de la Berlin, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a fost prezentată și o fotografie în care un bărbat se odihnea fără tricou pe el. În urma acestei gafe, persoana responsabilă cu verificarea standului României şi-a dat demisia, spune ministrul Turismului. 

14 mar, 2018 | | ECONOMICA.net

"Am avut peste 40 de operatori care și-au prezentat oferta Romaniei, consilii județene, o serie de artiști. Din păcate am avut și această sincopă, care pentru mine e inexplicabilă. Persoana care trebuia sa verifice a avut această scăpare și drept urmare nu mai lucrează în Ministerul Turismului", a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului, în cadrul unei conferințe de presă. 

Un simplu stand, prea mic pentru activitățile plănuite, fotografii prost făcute cu locuri faimoase, un cuvânt greșit în limba germană și imagini cu texte în limba română, asta au găsit jurnaliștii de la Romania Insider, la standul țării noastre, la târgul de turism de săptămâna trecută din Berlin.

Într-una dintre fotografiile care tapeta pereții standului României, vizitatorii atenți au putut observa un tânăr, fără tricou, care se odihnește.  

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO