Mişcare pe piaţa media dedicată pariurilor: Bogdan Socol se alătură pariuri1x2

Ziarist cu greutate în media sportiva din România, Bogdan Socol s-a alăturat de curând echipei http://www.pariuri1x2.ro/.
Economica.net - vin, 02 mart. 2018, 12:37
Mişcare pe piaţa media dedicată pariurilor: Bogdan Socol se alătură pariuri1x2

Bogdan Socol s-a născut pe 10 august 1980 la Braşov. A absolvit Şcoala Superioară de Jurnalistică din Bucureşti, în 2003. Lucrează în presă din anul 2000, când şi-a început cariera la redacţia sport a TVR. De atunci, a mai trecut pe la Realitatea TV, TV Sport, Naţional TV şi GSP TV şi a colaborat, în calitate de comentator, cu Telesport şi BOOM Sport.

Din 2009 activează la Digi Sport, unde este comentator şi realizează emisiunea Fotbal European. Din 2002 până în prezent, a comentat live peste 2000 de meciuri de fotbal şi de rugby, printre care doua finale de Champions League sau derby-urile Steaua – Dinamo, Real Madrid – Barcelona, Milan – Inter, precum și celebrul Steaua – Ajax.

În 2010, a fost desemnat Comentatorul anului la Gala premiilor Fanatik, iar în 2012, a primit premiul de cel mai bun comentator sportiv tv într-un sondaj realizat de site-ul www.exclusivnews.ro. Pasiunea sa pentru fotbal s-a materializat si prin scrierea a doua carti, ”Jurnalul unui iubitor de fotbal” si ”100 de fotbaliști legendari”, iar in prezent lucrează la cea de-a treia carte, ”100 de sportivi legendari”.

De un an si jumătate, a intrat si in randul tipsterilor de succes, oferind ponturi inspirate la pariuri, iar recent, a prezentat alături de Cosmin Cernat, supershow-ul de televiziune Exatlon Romania, de unde a ajuns direct in cea mai mare comunitate de pariori din România, Pariuri1x2.ro.

Alături de alte nume bine cunoscute în rândul pariorilor din România, precum Dan Bâra, Doru Crăciun și Pîrvan Sabin, Bogdan Socol va analiza zilnic, pe site-ul www.pariuri1x2.ro, evenimentele de top din lumea sportului. Nu vor lipsi pronosticurile, livrate într-un mod profesionist de un cunoscător desăvârșit al celor mai importante competiții fotbalistice ale lumii, dar nu numai.

”Atunci când analizez o partidă, fie de fotbal, fie de rugby sau din alt sport, țin cont de o sumă de factori: formă, statistică, loturi, chiar și condiții meteo. Dar mai important decât toate acestea este un alt aspect. Pentru a da un verdict corect, pentru a propune un pariu câștigător, trebuie să te uiți în primul rând la foarte mult sport. Iar eu asta fac.” a declarat Bogdan Socol, care va devenit, cu siguranță, unul dintre cei mai urmăriți și apreciați tipsteri pariuri1x2.ro.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
SUA – Congresul a depăşit un prim obstacol pentru a evita un shutdown
SUA – Congresul a depăşit un prim obstacol pentru a evita un shutdown
Congresul SUA a depăşit joi un prim obstacol pentru a evita o paralizie a serviciilor federale la acest sfârşit de săptămână, ...
Ce se întâmplă cu leul înainte de weekend – curs valutar interbancar 3.12.2021
Ce se întâmplă cu leul înainte de weekend – curs valutar interbancar 3.12.2021
Euro începe ultima zi lucrătoare a săptămânii la 4,95 lei, pe piaţa interbancară.
Elvețienii de la Ameropa cu activități în tradingul de cereale, operațiuni portuare și proprietarii Azomureș îşi transferă activitățile sub cupola unui holding. Au adus în țară 29,7 milioane de euro
Elvețienii de la Ameropa cu activități în tradingul de cereale, operațiuni portuare și proprietarii Azomureș îşi ...
Grupul elvețian Ameropa, cu activități în tradingul de cereale și producție de îngrășăminte pentru agricultură, ...