Mitt Romney va părăsi viaţa politică în cazul unei înfrângeri în alegeri,

Ann Romney, soţia candidatului republican în alegerile de la 6 noiembrie, a declarat joi, într-un interviu pentru emisiunea "The View" a postului ABC, că acesta se va retrage din viaţa politică în cazul în care nu va fi ales preşedinte al SUA.
Economica.net - vin, 19 oct. 2012, 05:48
Mitt Romney va părăsi viaţa politică în cazul unei înfrângeri în alegeri,

„Absolut. El nu va candida din nou şi nici eu”, a declarat Ann Romney când prezentatorul a întrebat-o dacă o înfrângere în alegerile prezidenţiale ar însemna sfârşitul carierei politice a soţului ei.

Ann Romney a declarat că i-a fost dificil să îl lase pe soţul ei să îşi încerce norocul a doua oară, după eşecul înregistrat în alegerile prezidenţiale din 2008.

„Este o perioadă dificilă”, a declarat ea despre presiunea din cadrul campaniei electorale şi publicitatea negativă afişată de ambele tabere.

„Nu mi-ar plăcea să trăiesc aceste lucruri din nou. A fost o decizie foarte dură pentru mine să îl las să revină”, a adăugat ea. „Dar am simţit că soţul meu poate oferi ceva unic americanilor”, a subliniat soţia candidatului republican.

Ann Romney, care este implicată în campanie alături de soţul său de mai multe luni, a declarat că nu se mai uită la televizor, mai ales atunci când se află într-un stat disputat ca Ohio (nord) sau Virginia (est), în care sunt difuzate spoturi de campanie din abundenţă.

În plus, ea şi-a reafirmat poziţia împotriva avortului, un subiect faţă de care poziţia soţului ei a evoluat în ultimii ani.

„Vestea bună este că nu eu candidez la preşedinţie şi nu trebuie să spun ceea ce simt, dar sunt pentru viaţă („pro-life”). Sunt fericită să pot spune acest lucru”, a declarat ea.

Ann Romney a explicat că soţul său vrea să le lase pe femei să aleagă („pro-choice”) pe când era guvernator al statului Massachusetts (nord-est), dar că poziţia lui a evoluat după ce a meditat la utilizarea embrionilor în cadrul cercetării asupra celulelor de suşă.

În prezent Mitt Romney se opune avortului, cu excepţia cazurilor de viol, incest sau când viaţa mamei se află în pericol.

Mitt Romney urma să participe şi el la această emisiune, dar a renunţat, în mod oficial, din cauza programului.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...