Mobilă de bucătărie la comandă – avantajele alegerii corpurilor de mobilier personalizate spaţiului şi nevoilor

Tu știi de ce trebuie să ții cont atunci când amenajezi bucătăria visurilor tale? Indiferent dacă spațiul de care dispui este unul mic și înghesuit într-un apartament sau unul generos și aerisit la casă, amenajarea corectă și inteligentă va face toată diferența. Un mobilier ergonomic, modular și personalizat îți va asigura spațiu suficient pentru mișcare în timp ce gătești, funcționalitate pentru fiecare corp, confort în timpul mesei sau atunci când ai musafiri.
Ion Dobreanu - vin, 03 feb. 2023, 11:35
Mobilă de bucătărie la comandă – avantajele alegerii corpurilor de mobilier personalizate spaţiului şi nevoilor

Un studiu citat de Daily Mail arată că ne petrecem aproximativ trei ani din viață în bucătărie, așa că trebuie să ne asigurăm că timpul petrecut este unul de calitate. De la material, culoare, accesorii și până la blatul de lucru și electrocasnice, atunci când alegi mobilă bucătărie la comandă, ai libertatea de a-ți compartimenta și individualiza mobilierul după bunul plac.Indiferent de modelul pe care îl dorești, cu unul sau două blaturi de lucru, în formă de U, L sau cu insulă, poți alege dintr-o gamă variată de materiale, texturi, culori și accesorii (carusel, polițe rotative, coloane extractibile).

Mobilă bucătărie durabilă și funcțională. Vezi care sunt sfaturile specialiștilor :

  1. Atunci când alegi să redecorezi, asigură-te că delimitezi spațiul în care gătești zilnic de cel în care socializezi cu prietenii.

2.  Dacă te hotărăști să investești într-o bucătărie nouă fără să iei măsurătorile potrivite, este posibil să rămâi foarte dezamăgit de rezultatul final.

3. Bucătăriile albe dau impresia unui spațiu aerisit, elegant și ordonat.

4. Bucătăriile negre, bleumarin sau gri sunt alegerea celor pasionați de design scandinav, în timp ce bucătăriile din lemn sunt perfecte pentru cei care iubesc stilul clasic.

5. Alege materiale Premium, durabile, care te vor ajuta să prelungești viața bucătăriei tale și asigură-te că producătorul este unul de încredere, are un istoric solid și proiecte de calitate.

6.  Dacă alegi variantele personalizate, atunci te vei bucura nu doar de stil, culoare și finisaje plăcute, ci și de o funcționalitate deplină.

 

Bucătăria este inima casei tale. Este o zonă comună de relaxare și conversație, loc de depozitare a hranei și apei, spațiu de lucru și, înainte de toate, locul în care pregătești masa pentru tine și cei dragi, așa că este puțin probabil să existe o zi din viața ta în care să nu ai un motiv să intri în bucătărie.

Dacă te fascinează proiectele bine realizate ce au la bază un design și o execuție exemplară, cu corpuri personalizate în funcție de spațiu și nevoi, atunci ai nevoie de o bucătărie modulară. Alege o bucătărie la comandă de la SomProduct și investește în confortul casei tale: https://www.somproduct.ro/

Despre SomProduct

SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Te-ar mai putea interesa și
Ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensivă rapidă a Ucrainei – responsabil militar american
Ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensivă rapidă a Ucrainei – responsabil militar american
Revenirea ajutorului militar american către Ucraina va permite armatei acestei ţări să reia iniţiativa împotriva Rusiei, dar pregătirea pentru o contraofensivă va dura mult mai mult, a......
Statele Unite încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune
Statele Unite încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja ...
Ieftinire în benzinării azi, benzina și motorina costă aproape la fel. Ce se întâmplă
Ieftinire în benzinării azi, benzina și motorina costă aproape la fel. Ce se întâmplă
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus azi prețul motorinei vândute în stațiile ...
Ciolacu: Regionalizarea României şi reforma bugetară trebuie făcute, dar e nevoie de analize şi studii pentru fiecare judeţ
Ciolacu: Regionalizarea României şi reforma bugetară trebuie făcute, dar e nevoie de analize şi studii pentru fiecare ...
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, ...