17 ian, 17:21

Wizz Air va introduce zboruri de la Timişoara spre patru noi destinaţii din Germania, Anglia şi Danemarca

Compania Wizz Air va introduce, din luna septembrie, zboruri de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara spre patru noi destinaţii, fiind vorba de oraşe din Germania, Anglia şi Danemarca. Totodată, compania va aloca o a treia aeronavă în baza de la Timişoara şi va face angajări de personal, potrivit News.ro . 
Wizz Air

Reprezentanţii companiei aeriene Wizz Air au anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, la Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, că din luna septembrie vor aloca a treia aeronavă bazei de la Timişoara şi vor deschide patru destinaţii noi, cu zbor direct din Timişoara.

Cele patru destinaii sunt: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg şi Baden Baden (Germania). Toate destinaţiile vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână.

De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund şi Charleroi-Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale), potrivit News.ro

Două zboruri - spre Tel Aviv şi Bologna - vor avea o frecvenţă mai redusă, de la 3 la 2 fiecare.