1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Monarch Imobiliare plănuieşte dezvoltarea a 1.000 de apartamente în Bucureşti

Investitorii Livianos Torres Inigo, Gomez Pedro Lopez și Deig Casellas Oriol, care dețin Emerge Management, intrată din 2005 pe piața românească, intenționează să dezvolte 1.000 de locuințe în București prin fondul Monarch Imobiliare. În prezent, investitorii au în diverse faze trei proiecte care totalizează 320 de apartamente.

26 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Investitorii spanioli au cele trei proiecte în zonele 23 August, Bragadiru și Ștefăneștii de Jos și un buget de circa 30 de milioane de euro. Potrivit site-ului companiei, investiția va fi de două milioane de euro în prima fază (un proiect cu 63 de apartamente în 23 August), iar ulterior până la faza a cincea va fi cuprinsă între patru și zece milioane de euro per fază.

Primul proiect al companiei, dezvoltat în Sectorul 3, zona 23 August, are, în total, 63 de apartamente (studiouri, două și trei camere) și e dezvoltat pe un teren de 1.400 mp.

Investiția bugetată de Monarch Imobiliare în proiectul din 23 August e de 2,01 milioane de euro, iar așteptările de încasări sunt de 2,760 milioane de euro.

Bazele afacerii Emerge Management au fost puse de Torres Inigo și Pedro Lopez, cărora li s-a alăturat ulterior și Deig Casellas Oriol. 

Licențiat în Administrarea afacerilor de la ICADE (Universidad Pontificia de Comillas, Madrid) și MBA de la IESE, Torres Inigo a lucrat în consultanță (PWC Consulting - Servicii financiare) și managementul activelor (Intermoney - CIMD Group și BBVA & Partners). În iunie 2005, a creat Emerge Investments România împreună cu Pedro López Gómez, licențiat în Inginerie Industrială de la Universidad Alfonso X și Master MDI de Universitatea Politécnica din Madrid în domeniul managementului imobiliar.

Emerge Investments funcționează de mai bine de șase ani ca fond de investiții pentru dezvoltare urbană în București. Deig Casellas Oriol, absolvent în Business Management din ESADE (Barcelona) ,s-a alătura celor doi ulterior. Acesta, a participat la dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare pentru grupul Harmonia. În plus, a colaborat la dezvoltarea viitorului sediu al Rompetrol și a fost Development Manager al unui centru comercial din centrul Bucureștiului cu o suprafață de 80.000 mp. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO