Moneda OPIE creşte, însă alt token tocmai a atins peste 6 milioane de dolari (P)

Ion Dobreanu - mie, 03 ian. 2024, 10:53
Moneda OPIE creşte, însă alt token tocmai a atins peste 6 milioane de dolari (P)

Ultima săptămână din decembrie a adus surprize plăcute pentru cei interesați de cripto. Două criptomonede au înregistrat noi creșteri care, cu siguranță vor capta atenția investitorilor. Este vorba de creșterea cosmică a lui OPIE și cea a criptomonedei Bitcoin Minetrix.

Monedele descentralizate au tendința să crească la sfârșit de an, iar OPIE nu s-a lăsat așteptată să urmeze această traiectorie. Mișcările explozive ale token-urilor tranzacționate pe DEX atrag atenția investitorilor în ultimul timp.

Criptomoneda OPIE a avut o creștere spectaculoasă de 150x peste noapte, iar acum traderii își îndreaptă atenția către această monedă meme, considerând-o ca un lider potențial pe piața meme.

Moneda OPIE se tranzacționează acum la un preț de piață de 0,002298 dolari, ceea ce reprezintă o creștere de +90,531% în ultimele zile. Aceasta este bazată pe un meme care prezintă câinele lui Opie, fondatorul Solana. Integrarea OPIE cu AI oferă o utilitate specifică token-ului, sporind potențialul său de adopție.

OPIE se află la o capitalizare modestă de piață de 1,34 milioane de dolari, în timp ce alte monede potențiale de acest gen lansate pe DEX ajung la 5 milioane de dolari. Acest lucru sugerează că moneda OPIE ar putea înregistra o creștere de 3,7x, însă pe un termen scurt.

Dar, în timp ce moneda OPIE se luptă cu scăderea prețului după o creștere semnificativă, o pre-vânzare neașteptată pare să atragă tot mai mulți investitori interesați de minarea Bitcoin.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix a adunat în pre-vânzare peste 6 milioane de dolari

În timp ce investitorii își îndreaptă atenția către minarea Bitcoin în cloud, Bitcoin Minetrix reprezintă soluția care susține că va rezolva problemele legate de minarea tradițională. Noul token se bucură de o creștere fulminantă.

În această săptămână a reușit să adune în pre-vânzare peste 6 milioane de dolari. Oferind un randament avantajos de miză de 141%, Bitcoin Minetrix reprezintă o platformă unde utilizatorii pot cumpăra, miza și câștiga recompense.

Rata de hașurare a Bitcoin, reprezentând măsura totală a puterii de calcul orientată către blocurile Bitcoin, a înregistrat o creștere semnificativă. Aceasta a atins o cifră impresionantă de 456,6 Exahashes pe secundă (EH/S). Creșterea a fost generată de o expansiune semnificativă a operațiunilor miniere desfășurate de către Marathon Digital și Riot Platforms.

Lansat cu scopul de a oferi recompense sigure și transparente pentru investitorii de retail printr-o abordare inovatoare de cloud mining, Bitcoin Minetrix are numeroase avantaje. Este prima platformă de cloud mining care oferă un sistem automatizat.

Concentrarea asupra unei securități sporite a fost principalul obiectiv al creatorilor, deoarece aceștia operează pe blockchain-ul Ethereum. Această alegere garantează securitate și fiabilitate, oferind utilizatorilor posibilitatea de a evita riscurile asociate cu pool-urile externe de minerit și furnizând protecție împotriva serviciilor de cloud mining care ar putea fi frauduloase.

Avantajele cheie ale Bitcoin Minetrix

Adoptarea descentralizării: Fundamentul principal al Bitcoin Minetrix este să adopte conceptul de descentralizare. Într-o perioadă în care centralizarea poate fi vulnerabilă, Bitcoin Minetrix aduce o schimbare semnificativă, redistribuind veniturile din minerit de la marile corporații către investitorii individuali de retail prin sistemul său Stake-to-Mine.

Evenimentul de înjumătățire a Bitcoin: Perfect poziționat pentru a profita la maximum de următoarea înjumătățire a monedei Bitcoin, Bitcoin Minetrix oferă investitorilor o oportunitate unică. Înjumătățirea ar putea descuraja minerii, dat fiind că implică o diminuare a recompenselor pe blocuri, dar, dintr-o perspectivă istorică, astfel de evenimente au contribuit la creșterea valorii Bitcoin.

Prin intermediul Bitcoin Minetrix, investitorii beneficiază de o platformă care le oferă posibilitatea de a profita de această creștere potențială, eliminând în același timp riscurile de capital asociate.

Oportunitatea pre-vânzării BTCMTX: Pre-vânzarea BTCMTX a atras deja un interes semnificativ, cu peste 6 milioane de dolari strânși. La un preț competitiv de 0,0125 dolari per token, investitorii timpurii au o șansă unică de a profita în urma acestei evoluții Stake-to-Mine.

În concluzie, Bitcoin Minetrix este gata să redefinească peisajul de minerit a Bitcoin. Cu metodologii inovatoare, măsuri stricte de securitate și potențialul vast al mecanismului său Stake-to-Mine, token-ul reprezintă o oportunitate profitabilă pentru investitorii timpurii. Asigură-ți locul în această călătorie transformatoare, alăturându-te astăzi pre-vânzării BTCMTX.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul german de Finanțe, Christian Lindner: Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică
Ministrul german de Finanțe, Christian Lindner: Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia ...
Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele......
Ionuț Negoiță: Este probabil să vedem o tendință de creștere a prețurilor la apartamente în următoarele luni
Ionuț Negoiță: Este probabil să vedem o tendință de creștere a prețurilor la apartamente în următoarele luni
Ionuț Negoiță, fondator și CEO Hils Development, spune că în următoarele luni, prețurile la locuințe vor crește. ...
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa ...
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...