1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Mozilla va lansa în această toamnă versiunea contra cost de Firefox. Cu ce vine în plus

CEO-ul Mozilla, Chris Beard, a spus, într-un interviu pentru publicația germană t3n, că în toamna acestui an va fi lansată o versiune premium de Firefox, care va include funcții pe care varianta actuală nu le are și care va fi disponibilă pe baza unui abonament lunar.

12 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Printre beneficiile noii versiuni se vor afla un VPN și un serviciu de stocare online, însă funcțiile exacte nu au fost încă stabilite de Mozzila. Însă, CEO-ul companiei a dat asigurări că versiunea actuală de Firefox nu va suferi modificări și că nu vor exista cazuri în care funcțiile acesteia să fie mutate către varianta disponibilă pe bază de abonament. 

Mozilla intenționează să testeze acest serviciu cândva în octombrie.

Serviciul pe bază de abonament este cea mai recentă încercare a companiei Mozilla de a găsi metode alternative de a genera bani din serviciile sale.

"Lucrăm la trei surse de venit și vrem să le reechilibrăm", a declarat Beard pentru t3n. "Avem Search, dar facem și conținut. Avem o companie numită Pocket care descoperă și corectează conținutul, există și conținut sponsorizat. Și al treilea la care lucrăm și dezvoltăm [...] sunt nivelele premium pentru unele dintre aceste oferte", a spus Beard.

Peste 90% din veniturile companiei vin din căutare, în special din deal-ul pe care Mozilla îl are cu Google. 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO