Mutu: Dacă făceam alte alegeri, poate câştigam Balonul de Aur

Atacantul român spune într-un interviu acordat publicaţiei Corriere dello Sport că i-ar fi plăcut să joace alături de Totti, la Roma, şi regretă unele aspecte din trecut.
Economica.net - mar, 29 nov. 2011, 13:29

Atacantul echipei AC Cesena, Adrian Mutu, a declarat, marţi că dacă ar fi făcut alte alegeri în carieră era posibil să câştige Balonul de Aur şi a precizat că şi-ar fi dorit să joace alături de Francesci Totti la formaţia AS Roma.

Majoritatea oamenilor mi-au spus că ar fi trebuit să fac alte alegeri în carieră, dar mulţi vorbesc doar ca să se afle în treabă. Nu mă mai gândesc la ce a fost, trăiesc în prezent şi vreau să văd doar în viitor. Poate dacă făceam alte alegeri în carieră aş fi avut posibilitatea să câştig Balonul de Aur, dar prefer să nu mă mai gândesc„, a spus Mutu, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport.

Întrebat dacă nu îi pare rău că nu s-a transferat la AS Roma, deşi a fost curtat timp de trei ani de gruparea din capitala Italiei, Mutu a răspuns: „M-am gândit să merg la Roma, m-am gândit foarte mult şi chiar aş fi vrut. Mereu am simpatizat cu AS Roma, pentru tot ce înseamnă această echipă şi suporterii ei. Apoi am jucat la un nivel înalt cu Fiorentina. În final cred că am făcut alegerea potrivită. Am vorbit de multe ori cu Totti. Ne înţelegem bine, ne respectăm reciproc, îmi place ca fotbalist şi este simpatic. De multe ori mi-a spus la telefon să merg la Roma şi mi-ar fi plăcut să joc alături de el. Până la urmă nu a fost posibil„.

Internaţionalul român a afirmat că se aştepta ca echipa Cesena să aibă mai multe puncte după 13 etape. „Golul mi-a lipsit ceva timp. Sunt fericit în special pentru cele trei puncte din meciul cu Genoa şi vrem să continuăm cu o victorie în faţa Bolognei. Vrem să le dăm un răspuns pozitiv suporterilor. Mă aşteptam la un altfel de început de sezon, am crezut că va fi mai uşor. Mi-am imaginat că vom avea mai multe puncte după 13 etape. Avem jucători cu mare experienţă, tineri de valoare, dispunem de mijloacele pentru a ne salva de la retrogradare, dar e nevoie de timp. Ne vom lupta cu echipe precum Bologna, Novara, Lecce sau Parma şi sper să reuşim să rămânem în Serie A. În fiecare campionat există o surpriză negativă, dar nu ştiu ce va fi în acest an”, a precizat Mutu.

Întrebat cine crede că va fi golgheterul acestui sezon în Serie A, Mutu a răspuns: „Lupta se va da între Di Natale, Cavani şi Ibrahimovici”.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 28.10.2021
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 28.10.2021
Euro începe ziua aproape de maximul istoric înregistrat în faţa leului, la cursul BNR în luna septembrie
Patru modele de cinci stele și unul de patru la cele mai recente teste de siguranță EuroNCAP – VIDEO
Patru modele de cinci stele și unul de patru la cele mai recente teste de siguranță EuroNCAP – VIDEO
Organismul de testare a siguranței vehiculelor, EuroNCAP, a dat publicității rezultatele ultimelor sale teste la care ...
Autostrada Sibiu – Pitești: Turcii care vor să facă secțiunea 2 au lucrat la Centura Sofiei și la peste 140 de tuneluri
Autostrada Sibiu – Pitești: Turcii care vor să facă secțiunea 2 au lucrat la Centura Sofiei și la peste 140 de ...
În licitația pentru construirea secțiunii montane Boița - Cornetu din Autostrada Sibiu - Pitești a mai rămas asocierea ...