1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Cu trenul la muncă în Cluj-Napoca. CFR Călători le prezintă navetiștilor cât durează călătoriile spre orașul de pe Someș

Localităţile din jurul oraşului Cluj-Napoca s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, crescând şi numărul celor care fac naveta spre/dinspre orașul de pe Someș. Călătoria cu trenul este varianta cea mai potrivită prin numărul de trenuri disponibile și orele de plecare/sosire accesibile, spun reprezentanții CFR Călători.

22 feb, 2021 | ECONOMICA.net

De la Apahida la Cluj Napoca trenul ajunge în circa 20 minute. Un bilet la clasa a 2-a la tren Regio este 3,90 lei, iar un abonament lunar costă 85,00 lei.

Durata medie a călătoriei pe distanța Huedin – Cluj Napoca este de 55 minute, iar majoritatea trenurilor au opriri și în localitățile de pe această rută. Prețul unui bilet la clasa a 2-a pe ruta Huedin – Cluj Napoca la tren Regio este de 6,80 lei, iar la tren Interregio este de 13,00 lei. În ceea ce privește costul unui abonament la clasa a 2-a, la tren Regio costă 150 lei, iar la tren Interrergio este 290 lei.

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO