1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Navrom Delta a transportat peste 3 milioane de persoane în cei 20 de ani de la înfiinţare

Navrom Delta a transportat peste 3,1 milioane de călători şi 65.000 de tone de mărfuri generale şi bunuri de strictă necesitate în localităţile din Delta, se arată într-un comunicat făcut public vineri de Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea, după un eveniment în timpul căruia s-au aniversat 20 de ani de la înfiinţarea societăţii.

24 mai, 2019 | Agerpres

"Din 1999 până în prezent, de serviciul public oferit de Navrom Delta au beneficiat peste 3,1 milioane de călători, fiind transportate peste 65.000 de tone de mărfuri generale şi bunuri de strictă necesitate", se menţionează în sursa citată.

Conducerea CJ a participat vineri la un eveniment festiv care a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate a Navrom Delta S.A. Tulcea în transportul naval de pasageri.

"Ar fi fost practic imposibilă viaţa în deltă, dacă acum 20 de ani nu erau oamenii care şi-au dat mâna pentru a înfiinţa această societate. Atât pentru Navrom Delta cât şi pentru instituţiile judeţului există un obiectiv comun, respectiv asigurarea conectivităţii. Podul peste Dunăre, Portul Tulcea, Portul Sulina şi alte asemenea proiecte sunt într-o fază avansată de implementare, aspecte ce păreau imposibile nu cu mult timp în urmă. Ne zbatem să creăm, pe proiecte europene, acea flotă Navrom Delta mai flexibilă, în ceea ce priveşte dimensionarea unor nave, care să permită un flux mai rapid al pasagerilor către şi dinspre Delta Dunării. Sunt lucruri care nu ar fi fost posibile fără istoria făcută de aceşti oameni în 20 de ani, domnul Iancu fiind prima vioară în înfiinţarea acestei structuri. Să vă dea Dumnezeu putere să continuaţi această activitate!", a declarat preşedintele CJ, Horia Teodorescu.

Societatea Navrom Delta a fost constituită în anul 1999, ca urmare a iniţiativei autorităţilor centrale şi locale, CNFR Navrom Galaţi şi a unor agenţi economici, pentru a pune bazele unei activităţi stabile de transport pasageri, cu continuitate şi care să răspundă dezideratelor şi condiţiilor specifice zonei Deltei Dunării.

Consiliul Judeţean Tulcea deţine acţiuni la această societate.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO