1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Nazare dispune controale la Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Alexandru Nazare a trimis Corpul de Contol să verifice activitatea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) de la înfiinţarea sa la finele anului trecut până în prezent.

09 apr, 2012 | Mediafax

"Înfiinţarea ISCTR în decembrie 2011 a fost o decizie foarte importantă pentru eficientizarea controlului în transportul rutier. Faptul că în ultima perioadă de timp au apărut anumite controverse legate de activitatea noii instituţii reclamă o verificare amănunţită din partea ministerului", a declarat, într-un comunicat, Nazare.

ISCTR a preluat atribuţiile de control în trafic în domeniul transporturilor rutiere, exercitate de către Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Instituţia verifică toate firmele de transport, dar şi activitatea centrelor de pregătire şi perfecţionare a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere şi a şcolilor de şoferi.

ProTV a relatat, săptămâna trecută, că şeful ISCTR Virgiliu Cucliciu facilitează obţinerea de atestate profesionale în transporturi periculoase printr-o asociaţie (SETAR) la care este membru fondator şi care organizează cursuri de pregătire, verificate de ISCTR.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO