1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

Joburi/HR

Nemţii caută 40 de români pentru angajări McDonald's şi Europa Park. Salariul brut, până la 2.400 euro/lună

Companiile Europa Park şi McDonald's pun la dispoziţie, prin intermediul Reţelei Eures, 40 de locuri de muncă în Germania pentru lucrătorii români calificaţi, salariul oferit pe o perioadă determinată fiind cuprins între 1.400 şi 2.400 de euro brut/lună, informează, miercuri, Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM).

23 mar, 2016 | Agerpres

În vederea ocupării acestor posturi vacante se va organiza o selecţie la Bucureşti, în data de 24 martie 2016.

Potrivit sursei citate, locurile de muncă disponibile în companiile Europa Park şi McDonald's sunt: ospătar (10 posturi), barman (10), bucătar (10) şi personal în industria gastronomiei de sistem (10).

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, cu sau fără experienţă îndelungată în domeniu, şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1).

Totodată, în vederea ocupării posturilor de bucătar, candidaţii trebuie să aibă calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe de limba germană, nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de 8 - 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată, iar salariul oferit este de 1.800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi barman, între 1.900 - 2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, respectiv de 1.400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurată de angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AMOFM Bucureşti, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO