1EUR = 4.7320 RON | Bucureşti 26 º

Companii

NEPI Rockcastle deschide un nou mall la Râmnicu Vâlcea, o investiţie de 40 de milioane de euro

NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din România, a deschis astăzi, 12 decembrie, un nou mall la Râmnicu Vâlcea, o investiţie de 40 de milioane de euro. 

07 dec, 2017 | ECONOMICA.net

Cu o suprafaţă închiriabilă de 27.900 de mp, Shopping City Râmnicu Vâlcea are peste 70 de magazine. Printre retailerii care au deschis aici se numără: New Yorker, Deichmann, Hervis, Altex, Meli Melo, Pepco, Takko. 

În plus, ancora mallului este hipermarketul Carrefour, cu o gamă de peste 50.000 de produse, o suprafață de vânzare de 7.500 de mp și 300 de angajați.

"Decizia de a investi în Râmnicu Vâlcea se datorează potențialului semnificativ al întregii regiuni și este o dovadă clară a angajamentului nostru de a dezvolta piața de retail din România", spune Sebastian Mahu, head of asset manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Compania mai dezvoltă două centre comerciale la Satu Mare şi Tîrgu Mureş, programate pentru deschidere anul viitor. 

NEPI Rockcastle, companie listată la Bursa de Valori din Johannesburg și la Euronext Amsterdam, este cel mai mare investitor imobiliar de retail din Europa Centrală și de Est, după capitalizarea bursieră. Cu un portofoliu de centre comerciale în mai multe pieţe din regiune,  Polonia, Slovacia, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Bulgaria, comapnia este cel mai mare propreitar de centre comerciale din România. Din portofoliul NEPI Rockcastle mai fac parte Mega Mall, Promenada şi Vulcan Value Centre din Bucureşti, dar şi mai multe proiecte din marile oraşe din ţară. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO