1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Netflix intenţionează să cumpere o companie de panouri publicitare din Los Angeles, pentru peste 300 de milioane de dolari

Netflix se află în negocieri pentru a cumpăra Regency Outdoor Advertising, o companie de panouri publicitare din Los Angeles, făcând o ofertă de peste 300 de milioane de dolari, potrivit Reuters, citat de News.ro.

06 apr, 2018 | News.ro

Reprezentanţii Netflix au refuzat să comenteze cu privire la această intenţie, care a fost dezvăluită de surse anonime. Reprezentanţi ai Regency Outdoor Advertising nu au oferit un punct de vedere.

Netflix nu este singura companie care intenţionează să cumpere Regency Outdoor, potrivit Reuters, iar negocierile ar putea eşua.

În septembrie, au fost instalate panouri publicitare albe cu text negru, afişând mesajul: „Netflix este o glumă", aceste panouri aparţinând companiei Regency şi altor firme de publicitate. Două săptămâni mai târziu, a fost dezvăluit că aceste panouri promovau, de fapt, programele de stand-up comedy pe care urma să le lanseze Netflix, realizate de vedete precum Chris Rock, Jerry Seinfeld, Dave Chappelle şi Ellen DeGeneres.

Compania Regency Outdoor Advertising a fost înfiinţată în 1973 şi are sediul în West Hollywood. Aceasta este deţinută de doi fraţi, Drake şi Brian Kennedy.

În ianuarie, Netflix le-a transmis investitorilor că plănuieşte să crească cu peste 50% bugetul alocat marketingului în acest an - de la 1,3 miliarde de dolari anul trecut, la 2 miliarde de dolari anul acesta.

Netflix a făcut prima sa achiziţie vara trecută, când a cumpărat compania Millarworld, înfiinţată de autorul de benzi desenate Mark Millar, care are în portofoliu poveşti precum „Kingsman", „Old Man Logan" şi „Kick-Ass".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO