New Yorker închiriază 1350 mp în Colosseum Mall, unde va deschide un nou magazin

Retailerul german New Yorker va deschide un nou magazin în București, în centrul comercial Colosseum Mall, care va avea o suprafață de 1350 mp. Lanțul de magazine îmbrăcăminte va fi astfel prezent cu primul sa unitate în zona de nord-Vest a Capitalei.
Ion Dobreanu - mie, 02 iun. 2021, 16:34
New Yorker închiriază 1350 mp în Colosseum Mall, unde va deschide un nou magazin

Lansat pe piața locală încă din anul 2007, New Yorker este unul dintre cei mai importanți retaileri de îmbrăcăminte din România, având o rețea națională de 46 de magazine, deschise în cele mai mari orașe din țară. Colosseum Mall se află în proces de realizare a unor lucrări de extindere la finalizarea cărora vor fi livrați 16.500 mp de noi spații comerciale.

„Mixul de chiriași prevăzut pentru Colosseum Mall este format din retaileri puternici, care performează la nivel local și internațional și au capacitatea de a genera trafic și de a anima centrele comerciale în care sunt prezenți. New Yorker este un brand care confirmă acest lucru și ne bucurăm să îl avem partener în proiectul nostru”, a declarat Doinița Ilie, MRICS Leasing Manager Colosseum Mall.

Pe lângă noile branduri de fashion și accesorii, Colosseum Mall va integra o componentă de distracție și petrecere a timpului liber, consolidând astfel rolul său ca destinație pentru shopping și activități recreative.

Cinematograful multiplex Happy Cinema cu 7 săli de proiecție, zona de food court cu restaurante și cafenele, terasele exterioare de peste 2000 mp și locurile de joacă special amenajate pentru copii vor fi doar câteva dintre noutățile pregătite de Colosseum Mall.

Ca parte a procesului de extindere, Colosseum va crește capacitatea locurilor de parcare, ajungând la un număr de aproape 3000 de locuri, pentru un grad sporit de confort și acces facil către zonele de interes. Este vizată și dezvoltarea primului concept de tip drive-thru din zonă, iar KFC este primul brand care va deschide o astfel de unitate.

Următoarea etapă de dezvoltare a locației cuprinde segmentul rezindențial, prin construcția de locuințe multi-familiale, în imediata vecinătate a centrului comercial.

Mall-ul Colosseum este situat în Sectorul 1 al Capitalei, în zona de nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284. Centrul comercial oferă un concept de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber.

Colosseum se află într-o locație avantajoasă, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul Capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax etc.

Te-ar mai putea interesa și
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European, reunit la Strasbourg în ultima sesiune plenară din legislatura 2019-2024, a adoptat miercuri un pachet de legi care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea......
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi că facilităţile nucleare ale NATO, dacă vor fi instalate ...
Greva controlorilor de trafic aerian din Franţa va perturba zborurile din întreaga Europă
Greva controlorilor de trafic aerian din Franţa va perturba zborurile din întreaga Europă
Întârzieri şi anulări de zboruri urmează să afecteze joi traficul aerian din Europa, după ce autorităţile franceze ...
SUA au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS
SUA au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS
Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS "luna aceasta", chiar înainte de adoptarea, ...