Nicio apariţie publică a lui Traian Băsescu de la reîntoarcerea la Palatul Cotroceni

Informaţii privind o posibilă declaraţie sau chiar conferinţă de presă a preşedintelui Traian Băsescu au circulat încă de luni seară, însă şeful statului nu a avut încă o apariţie publică de la întoarcerea la Palatul Cotroceni.
Economica.net - mie, 29 aug. 2012, 06:30
Nicio apariţie publică a lui Traian Băsescu de la reîntoarcerea la Palatul Cotroceni

Chiar de la încheierea şedinţei de plen reunit a Parlamentului în care a fost citită decizia Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie, dinspre staff-ul şefului statului au circulat informaţii despre o posibilă întoarcere la Cotroceni luni seară precum şi despre o declaraţie de presă.

Având în vede că decizia Curţii Constituţionale a fost publicată în Monitorul Oficial după ora 21, preşedintele a decis să revină la Cotroceni marţi dimineaţă.

Traian Băsescu a revenit, marţi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, după ora 10.00, la 52 de zile de la suspendare şi după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru validare.

Marţi dimineaţă au început să circule din nou informaţii despre o apariţie publică a lui Traian Băsescu, şi chiar despre o conferinţă de presă a acestuia.

Însă spre după amiază se ştia deja că Traian Băsescu nu va mai avea nicio apariţie publică. Singurul semnal oficial a fost comunicatul prin care se anunţa că preşedintele şi-a repus în funcţii vechii consilieri.

În continuare nu se ştie când va avea preşedintele o declaraţie de presă sau o conferinţă.

Traian Băsescu nu a mai avut nicio declaraţie programată de mai bine de două săptămâni.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...