1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

Niculae despre cumpărarea Rapidului: Dacă îl vindea Copos pe bani mai mulţi, atunci era interesant

Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, duminică seară, că ar fi interesat de achiziţionarea FC Rapid doar în anumite condiţii, şi anume cu bani mulţi, "nu degeaba", subliniind că acţionarul majoritar al grupării giuleştene vrea să vândă clubul cu un euro.

05 noi, 2012 | Mediafax

"Au fost unele discuţii cu George (Copos) acum doi ani. Dar se poate doar în anumite condiţii. Nu degeaba, dar cu mulţi bani. Prefer cu bani, dar să ştiu de la început cât plătesc. George vrea să vândă Rapidul cu un euro, şi aici mi-e teamă. Dacă îl vindea pe nişte bani mai mulţi atunci era interesant. În momentul în care vinzi clubul cu un euro este o problemă", a spus Niculae înainte de meciul Rapid - Astra Giurgiu, din etapa a XIV-a a Ligii I.

La sosirea la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, Ioan Niculae l-a întâlnit pe preşedintele de onoare al Ligii Suporterilor Rapidişti (LSR), Gheorghe Răducanu. Cei doi şi-au strâns mâna şi s-au pupat, iar Răducanu i-a spus lui Niculae: 'Bine aţi venit. Vă aşteptăm în Giuleşti domnule Niculae să preluaţi clubul".

FC Rapid întâlneşte echipa Astra, de la ora 21.30, în ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO