Nicuşor Dan: Urmează o iarnă dificilă. Va fi suplimentat personalul de la call-center-ul Termoenergetica

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că va fi suplimentat personalul de la call-center-ul Termoenergetica, astfel încât bucureştenii să poată afla informaţii în legătură cu avariile apărute şi când vor fi soluţionate acestea.
Economica.net - mie, 18 nov. 2020, 13:57
Nicuşor Dan: Urmează o iarnă dificilă. Va fi suplimentat personalul de la call-center-ul Termoenergetica

„O să vă invit foarte curând să vedeţi call-center-ul pe care l-am înfiinţat în interiorul Primăriei, pentru ca să nu mai existe situaţii în care bucureştenii să sufere din cauza unei avarii şi să nu ştie ce se întâmplă şi în cât timp se poate rezolva această avarie. (…) Există deja un număr unic la care oamenii pot să sune. Diferenţa este că se va răspunde. Şi oamenii, în momentul în care li se va răspunde, vor şti care este avaria sau lucrarea de care sunt afectaţi şi, estimativ, care este ora la care acest inconvenient va dispărea”, a declarat primarul general, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB.

El a reiterat că în Bucureşti, în actualul sezon rece, vor exista sute de avarii la reţeaua de termoficare, adăugând că urmează „o iarnă dificilă”, dar angajaţii Termoenergetica vor interveni „în cel mai scurt timp posibil” pentru a remedia problemele apărute.

„Vom avea sute de avarii. În raportul pe care l-am primit, când am semnat contractul pentru acea finanţare, se arăta că, în ultimul an, am avut 1.700 de avarii. Cele mai multe dintre avarii, logic, se fac atunci când presiunea e mai mare, deci iarna. O să avem sute de avarii. Promisiunea este de a interveni cât se poate de repede. (…) Există o soluţie de avarie, în care să ne asigurăm că există suficiente echipe, material, echipamente – există! – şi oamenii să fie informaţi, să ştie când se remediază problema. Am spus asta în campanie, o spun şi acum. Nu se poate mai mult. Soluţia adevărată este pe termen mediu şi o să înceapă în această primăvară şi primul pas l-am făcut cu cele 300 de milioane pe care le-am obţinut”, a menţionat edilul general.

Nicuşor Dan a amintit că a semnat cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, un contract de finanţare din fonduri europene pentru reabilitarea a 210 kilometri din reţeaua principală de termoficare din Bucureşti. Potrivit primarului, pe lângă acest contract, ar exista şi promisiunea Guvernului pentru încă 200 de milioane de euro, pentru a începe din primăvară lucrări de schimbare a reţelei principale de transport.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Șeful STB avertizează că societatea ar putea intra în insolvență în urma grevei. El estimează pierderile cauzate de protest la 20 de milioane de lei
Șeful STB avertizează că societatea ar putea intra în insolvență în urma grevei. El estimează pierderile cauzate ...
Directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, estimează pierderile provocate de grevă, în ...
USR atrage atenția asupra actelor de vandalism și de hărțuire asupra șoferilor STB care ies pe traseu
USR atrage atenția asupra actelor de vandalism și de hărțuire asupra șoferilor STB care ies pe traseu
Filiala din București a Uniunii Salvați România atrage atenția asupra actelor de vandalism și a hărțuirilor la care ...
Parc nou în Sectorul 6: A fost depusă o ofertă pentru amenajarea spațiului verde din zona Lujerului
Parc nou în Sectorul 6: A fost depusă o ofertă pentru amenajarea spațiului verde din zona Lujerului
Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 a primit o ofertă la licitația pentru amenajarea Parcului ...