1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Nike va lansa un nou serviciu pe bază de abonament în SUA, pentru încălţămintea sport destinată copiilor

Nike va lansa un nou serviciu pe bază de abonament în SUA, pentru încălţămintea sport destinată copiilor, propunând părinţilor o ofertă care include mai puţine deplasări dificile la magazine în schimbul unui comision regulat şi al loialităţii faţă de brand, transmite Reuters, potrivit News.ro.

13 aug, 2019 | News.ro

Destinat pieţei încălţămintei pentru copii din Statele Unite, evaluată la 10 miliarde de dolari pe an, serviciul “Adventure Club” este bazat pe aplicaţia SNKRS a Nike, care notifică cumpărătorii de fiecare dată când lansează un nodel nou de încălţăminte sau are un model exclusivist la un magazin din apropiere. Acesta este cel mai recent plan al Nike de a recâştiga cumpărători pentru mărcile sale, pe fondul concurenţei intense din partea Adidas pe piaţa din Statele Unite şi a revenirii unor branduri retro precum Fila şi Reebok, scrie News.ro.

Cu trei tipuri de abonamente, de 20, 30, repectiv 50 de dolari pe lună, Nike Adventure Club se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani şi oferă abonaţilor o nouă pereche de sneakeri Nike, de cel puţin 50 de dolari, pe lună, la două luni sau la trei luni. 

În funcţie de alegerea copiilor, de exemplu Nike Air Max sau Converse, membrii pot economisi până la 50 de dolari pentru fiecare pereche.

Citeşte integral ştirea pe News.ro la acest link.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO