1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

News

Nissan recheamă în service 96 de vehicule din România pentru un posibil incident la sonda de oxigen

Renault Commercial Roumanie a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service pentru modelele Nissan Maxima, Pulsar, Juke, Qashqai şi X-Trail, potrivit contului de Facebook al ANPC.

06 mar, 2017 | Agerpres

'În cadrul procesului de urmărire continuă a calităţii vehiculelor, Nissan a identificat un posibil incident la sistemul de verificare a sondei de oxigen. (...) Nissan a identificat că, în cazul defectării sondei prin scurt-circuitul acesteia, nu se aprinde niciun martor luminos de avertizare în tabloul de bord. În această situaţie, este posibil ca reglementările legale să nu fie îndeplinite', se arată în notificarea transmisă de compania auto clienţilor săi şi ANPC.

Astfel, şoferii sunt sfătuiţi să contacteze în cel mai scurt timp un reparator autorizat din reţeaua Nissan România, pentru verificarea şi repararea vehiculului.

Reparaţia va dura maximum 30 de minute şi constă în actualizarea de software a calculatorului de injecţie.

Compania a mai arătat că pot fi afectate 96 de autoturisme din România, marca Nissan, modelul Maxima, Pulsar, Juke, Qashqai şi X-Trail

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO