1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 13 º

Companii

NNDKP a asistat Sindicatul de Intermediere în cadrul ofertei publice secundare Transelectrica

NNDKP a acordat asistenţă juridică Sindicatului de Intermediere format din BCR S.A., Intercapital Invest SSIF S.A. şi Swiss Capital S.A., pe durata pregătirii şi derulării ofertei, prin elaborarea raportului de due diligence juridic, redactarea documentelor necesare pregătirii ofertei publice, redactarea Prospectului de Ofertă, precum şi cu privire la problemele juridice identificate pe parcursul derulării ofertei.

28 mar, 2012 | Cristina Somanescu | ECONOMICA.net

Oferta publică secundară care vizează vânzarea de către M.E.C.M.A. prin O.P.S.P.I. a unui număr de 10.995.472 acţiuni, adică 15% din numărul total de acţiuni emise de către C.N.T.E.E. Transelectrica a fost încheiată cu succes, ieri, 27 martie, prin suprasubscrierea acţiunilor oferite spre vânzare.


Ieri, 27 martie, la ora 17:00, a fost închisă perioada de subscriere în cadrul ofertei publice secundare, acţiunile oferite fiind subscrise în proporţie de aproape 135%. Pe tranşa investitorilor mici (subscrieri mai mici de 500.000 de lei), au fost subscrise 260% din numărul total de acţiuni oferite pe această tranşă, în timp ce pe tranşa investitorilor mari (subscrieri mai mari de 500.000 de lei) ponderea acţiunilor subscrise a fost de 120%.

Gabriela Cacerea -  partener la firma de avocatură de business NNKDP - este avocata care a coordonat echipa pluridisciplinară formată din 20 de avocaţi şi consultanţi, care a gestionat acest dosar.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO