1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

NNDKP, clasată în WTR 1000 din 2014 pe primul loc în România în două arii de practică

Firma de avocatură de business Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), jucător de top din piaţa avocaţială din România, a fost clasată pe primul loc în aria de practică proceduri administrative și strategie, precum şi în apărarea drepturilor și litigii, în ediţia din acest an a ghidului internaţional specializat în domeniul mărcilor WTR 1000.

Ghidul WTR 1000 este editat anual de World Trademark Review, o publicaţie internațională prestigioasă care conține articole, editoriale și analize din domeniul mărcilor din cele mai importante jurisdicții.
WTR 1000 este alcătuit pe baza unei cercetări riguroase care are la bază cota de piaţă și categoriile de proiecte ale firmelor specializate, dar și feedback-urile competitorilor şi ale clienţilor. Funcţie de aceste criterii, ghidul realizează un clasament al caselor de avocatură, agenţiilor de proprietate intelectuală şi profesioniştilor din peste 60 de jurisdicţii din lume, printre care şi România.

NNDKP s-a clasat în 2013 pe primele poziţii și în topurile realizate de IAM Patent 1000, Managing Intellectual Property (MIP) şi Chambers Europe.

Ana-Maria Baciu este partener și coordonatorul practicii de proprietate intelectuală a firmei de avocatură NNDKP și Delia Belciu este asociat senior la NNDKP, ambele avocate numărându-se printre experții români în domeniul proprietății intelectuale.   

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO