1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Nokia, cel mai mare chiriaş din afara Bucureştiului. Compania a închiriat spaţii de birouri în clădirea fraţilor Cristescu

Nokia a pre-închiriat o suprafaţă de 10.230 mp din cea de-a doua clădire de birouri din cadrul proiectului Bega Business Park, dezvolat de fraţii Cristescu la Timişoara. Compania a închiriat în 2015 integral prima clădire din acelaşi proiect în 2015. Când angajaţii se vor muta în noile birouri anul viitor, Nokia va deveni cel mai mare chiriaş din provincie. 

11 iul, 2017 | | ECONOMICA.net

Nokia a demarat în 2015 procesul de relocare a birourilor din Timişoara într-o singură locaţie, în cadrul noului parc de afaceri Bega Business Park dezvoltat de Bega Grup.

Compania finlandeză ocupă integral prima clădire a parcului, de 15.700 mp, aflată în curs de extindere cu încă 1.420 mp, şi a preînchiriat 10.230 mp în a doua clădire a parcului care urmează să fie livrată în 2018. Procesul de închiriere a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară ActivProperty Services. Marius Cristescu declara anul trecut că va investi 10 milioane de euro într-o clădire de birouri, potrivit Ziarului Financiar. 

Nokia România a anunţat încă de luna trecută că derulează o investiţie de peste 73 de milioane de euro la campusul companiei din Timişoara, unde dezvoltă cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare în domeniul telecomunicaţiilor din România. Nokia Campus va fi extins pe o suprafaţă totală de 27.000 de mp în prima jumătate a anului viitor. Investiţia va crea 300 de noi locuri de muncă, dintre care 100 în echipele de cercetare şi dezvoltare, inclusiv programatori şi ingineri de sisteme, şi 200 în echipa de servicii.

CITEŞTE ŞI Nokia extinde campusul din Timişoara cu o investiţie de 73 de milioane de euro şi va angaja 300 de specialişti

Bega Business Park va avea la finalizare o suprafaţă închiriabilă totală de 73.000 mp. Cererea de închiriere a spaţiilor de birouri în Timişoara vine în special din partea companiilor din IT&C, iar în ultimul an s-au tranzacţionat suprafeţe de peste 45.000 de mp. Cu un stoc de 185.000 mp, Timişoara este a treia piaţă de birouri ca mărime din România, după Bucureşti şi Cluj-Napoca. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO