1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Nokia lansează miercuri smartphone-ul cu Windows 8 Phone

Nokia va prezenta miercuri noua generaţie de smartphone-uri Lumia, construite cu sistemul de operare Windows Phone 8, dezvoltat de Microsoft, în aceeaşi zi fiind programată dezvăluirea unui model Motorola Mobility, cu o săptămână înaintea prezentării următorului iPhone de către Apple.

03 sep, 2012 | Mediafax

Nokia prezintă noua generaţie de smartphone-uri Lumia, care vor fi echipate cu sistemul de operare Windows Phone 8, dezvoltat de Microsoft ca varianta pentru telefoane a Windows 8/Windows RT.

Nokia şi Microsoft, marii întârziaţi ai "revoluţiei mobile", mizează pe entuziasmul generat în rândul consumatorilor de o nouă lansare Windows. Cele două companii ar putea fi ajutate şi de războiul tot mai dur purtat de Apple în tribunale împotriva producătorilor de telefoane Android. Samsung poate absorbi cu uşurinţă costurile duelului cu Apple, datorită poziţiei dominante pe piaţă, însă producătorii mai mici de telefoane Android ar putea fi zdruncinaţi serios de litigiile costisitoare cu gigantul american.

Apple se pregăteşte să lanseze, la jumătatea săptămânii viitoare, cel de-al şaselea model iPhone, care va marca cea mai complexă evoluţie a smartphone-ului din ultimii doi ani.

Noul iPhone va avea un ecran mai mare decât precesorul său, cu formă alungită, şi va fi de asemenea compatibil cu standardul LTE, care permite o viteză mult mai rapidă de accesare a internetului decât reţelele 3G.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO