Nordis Group se așteaptă să realizeze vânzări de 100 de milioane de euro în 2021

Nordis Group estimează vânzări de 100 de milioane de euro anul acesta şi îşi triplează echipa de vânzări pe fondul cererii crescute de locuinţe pentru investiţie şi de vacanţă.
AGERPRES - vin, 30 apr. 2021, 18:40
Nordis Group se așteaptă să realizeze vânzări de 100 de milioane de euro în 2021

Nordis Group anunţă prin intermediul unui comunicat rezultatele aferente primelor patru luni ale anului, cifrele fiind valabile pentru vânzările ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale din Mamaia, Sinaia şi Braşov.

Potrivit sursei citate, estimarea cifrei de afaceri a grupului pentru anul în curs este în creştere, la peste 100 milioane de euro.

„2021 este un an care a debutat excelent pentru Nordis Group. În primele patru luni, compania a înregistrat vânzări de 21 de milioane de euro. Suma reprezintă aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent şi o creştere de 300% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Performanţa este cu atât mai notabilă dacă luăm în calcul impactul negativ al pandemiei de Covid-19 asupra economiei mondiale, cât şi a ţării. Pe fondul acestei creşteri şi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, Nordis Group a anunţat extinderea de până la trei ori a forţei sale de vânzări”, se arată în comunicat.

Până la finalul lui 2021, Nordis Group a anunţat că îşi propune să vândă peste 1.400 de unităţi. Totodată, compania vizează să atingă o valoare totală a vânzărilor de peste 100 de milioane de euro în acest an.

Până în prezent au fost vândute 230 de unităţi, iar 75% din cumpărători au ales să achite integral unităţile contractate, ceea ce face capitalizarea Nordis una excelentă, compania dezvoltând proiectele din fonduri proprii şi vânzări, fără credite bancare.

„Ne bucură interesul crescut al românilor faţă de ansamblurile noastre hoteliere şi rezidenţiale. Suntem tot mai aproape de deschiderea Nordis Mamaia 5 stele, proiect unde astăzi lucrează peste 500 de angajaţi Nordis şi zeci de firme subcontractoare din ţară şi străinătate, cu o forţă şi viteză extraordinare. Iar promisiunea Nordis se extinde mai presus de dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale de lux. Proiectele premium sunt completate prin servicii de calitate. Ne-am propus să depăşim nivelul standard cunoscut în piaţă, de simpla tranzacţionare, să anticipăm nevoile clienţilor noştri şi să redefinim procesul de investiţie astfel: investim în profesionişti, în consilieri de investiţii, care construiesc parteneriate şi colaborări de lungă durată, derulând un proces complet de consultanţă în imobiliare”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux. Nordis Group propune un model unic de investiţie pe piaţa internă: clienţii pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani şi un randament anual garantat de 7%.

Grupul de firme este format din şapte entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel şi Nordis Property Management.

Te-ar mai putea interesa și
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul din Ucraina şi a explodat pe......
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet ...
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Metrorex anunță că joi, 25 aprilie 2024, la ora 1:30, noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ...
Risc sau știință? Istoria se repetă: EDS, client vechi al Hidroelectrica și unul dintre câștigătorii crizei energetice, a fost singurul cumpărător al energiei hidro puse pe piață cu livrare în 2025
Risc sau știință? Istoria se repetă: EDS, client vechi al Hidroelectrica și unul dintre câștigătorii crizei energetice, ...
EDS, trader și furnzior de energie și compania care și în trecut a mizat pe creșterea prețului la energie în viitor ...