Nordis Group va dezvolta un nou ansamblu rezidenţial în Bucureşti, cu o valoare de 15 milioane de euro

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, va construi un nou ansamblu exclusivist în Bucureşti, un proiect în valoare de 15 milioane de euro, situat în nordul Capitalei.
AGERPRES - mar, 27 iul. 2021, 13:54
Nordis Group va dezvolta un nou ansamblu rezidenţial în Bucureşti, cu o valoare de 15 milioane de euro

Nordis View reprezintă un ansamblu rezidenţial premium şi este al doilea proiect exclusivist pregătit de Nordis Group în Bucureşti, după Nordis Primăverii Boutique.

Nordis View are o suprafaţă de aproximativ 9.000 de metri pătraţi şi va fi compus din 51 de apartamente rezidenţiale, sală de fitness, spaţii comerciale, locuri de parcare şi boxe. Ansamblul beneficiază de împrejurimi moderne şi curate, fiind amplasat într-o zonă cu toată infrastructura nouă, recent refăcută.

Nordis View este situat pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, aproape de intersecţia cu Barbu Văcărescu. Construcţia ansamblului a început, termenul de finalizare fiind decembrie 2022. Rezidenţii vor avea acces la servicii de tip concierge, restaurant şi sală de fitness.

„Prin acest proiect continuăm strategia noastră de a aduce şi pe piaţa din Bucureşti imobile exclusiviste, cu arhitectură deosebită, executate la standarde de calitate care nu lasă loc de compromis. Nordis View oferă experienţa unică de a locui într-un ansamblu rezidenţial modern, situat într-o zonă selectă a Bucureştiului, unde clienţii vor beneficia de cele mai înalte standarde ale serviciilor hoteliere direct la ei acasă, beneficiind de cardul Nordis Members Club. Reuşim să atingem acest obiectiv împreună cu oameni extrem de dedicaţi şi cu cel mai înalt nivel de pregătire”, a declarat Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale de lux.

Te-ar mai putea interesa și
Şefa Comisiei Europene se întâlneşte, luni, la Bucureşti cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu
Şefa Comisiei Europene se întâlneşte, luni, la Bucureşti cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu
Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se întâlneşte luni, la Bucureşti, cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU, au......
Preşedintele Huawei se aşteaptă în 2021 la venituri mai mici cu 40 de miliarde de dolari din vânzările de smartphone
Preşedintele Huawei se aşteaptă în 2021 la venituri mai mici cu 40 de miliarde de dolari din vânzările de smartphone
Grupul chinez Huawei Technology va vedea în acest an cum veniturile sale din vânzările de smartphone vor scădea cu cel ...
Şcoala care va converti 8.000 de mineri în tehnicieni pentru industria regenerabilelor s-a deschis oficial – Renew Acad
Şcoala care va converti 8.000 de mineri în tehnicieni pentru industria regenerabilelor s-a deschis oficial – Renew ...
Asociația Română pentru Energie Eoliană (RWEA) a inaugurat oficial RenewAcad, o școală prin care intenționează să ...
Şapte judeţe sunt pe roşu, 54 de localităţi sunt peste 6 la mia de locuitori, la rata de infectare. Noi recorduri de cazuri noi şi pacienţi la terapie intensivă – Coronavirus – vineri, 24.09.2021
Şapte judeţe sunt pe roşu, 54 de localităţi sunt peste 6 la mia de locuitori, la rata de infectare. Noi recorduri de ...
Criza Coronavirus 24 septembrie 2021 - 7.116 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, 991 în Bucureşti. 145 de morţi în ...