1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Noriel a redeschis magazinul de jucarii din Plaza România

Noriel a redeschis, la începutul acestei luni, magazinul de jucării deţinut în Plaza România, după ce a trecut printr-un proces de reconfigurare şi extindere, suprafaţa sa ajungând acum la 260,02 de metri pătraţi, potrivit unui comunicat al companiei.

06 aug, 2015 | Agerpres

'Ultimul an a adus pentru Noriel foarte multe premiere: am deschis primul magazin concept one-stop-shop, sub denumirea MegaStore, unde părinţii pot găsi toate tipurile de produse de care ar putea avea nevoie. Am intrat pe segmentul de fashion pentru bebeluşi şi avem opţiunea de rezervare online al produsului', a declarat Corina Lazăr, marketing manager Noriel.

Grupul Noriel a fost fondat în anul 1993, incluzând companiile Noriel Impex (distribuitor de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării din Prahova), Noriel Maxim (editură de reviste şi materiale educaţionale pentru copii), Intertoy Zone (divizia de jucării retail). Anul trecut compania a avut afaceri de 25 milioane de euro, 2014 fiind cel mai bun an de la deschiderea din 2009. În 2015, Noriel ia în calcul şi expansiunea în ţările vecine, Ungaria, Bulgaria şi Republica Moldova, precizează comunicatul companiei.

Noriel este prezent cu 44 de magazine de jucării în oraşele Arad, Bacău, Brăila, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Timişoara, oferind o gamă largă de articole pentru copii de toate vârstele şi pentru orice tip de buget. Reconfigurarea şi redeschiderea magazinului Noriel fac parte din strategia de modernizare a Plaza România.

Agerpres

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO