North Bucharest Investments preia proiect imobiliar de lux Medusa Residence, situat în zona Pipera

North Bucharest Investments își extinde portofoliul de proiecte din zona de Nord a Capitalei cu un nou ansamblu rezidențial de lux, Medusa Residence, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - mar, 23 mai 2023, 19:53
North Bucharest Investments preia proiect imobiliar de lux Medusa Residence, situat în zona Pipera

Proiectul, dezvoltat de Metropolitan Group, este finisat în totalitate cu elemente Versace Ceramics, iar investiția se ridică la 20 de milioane de euro. De vânzarea locuințelor din Medusa Residence se ocupă în exclusivitate North Bucharest Investments.

Medusa Residence este amplasat în zona Pipera și oferă 28 de vile, cu fațade ventilate și iluminate arhitectural.

“Suntem onorați să reprezentăm un astfel de proiect, care este un etalon în ceea ce privește designul, finisajele și experiența exclusivistă de locuire pe care o oferă. Medusa Residence va fi un proiect-reper, într-un segment de nișă ce capătă amploare în ultimii ani în România și anume, proiecte cu adevărat de lux”, spune Vlad Musteață (foto), fondatorul și CEO al North Bucharest Investments.

Dezvoltatorul Medusa Residence nu este la prima experiență în ceea ce privește ansamblurile de lux. Metropolitan Group dezvoltă în prezent și proiectului exclusivist Elie Saab Towers, aflat în zona Băneasa.

“Medusa Residence reprezintă pentru noi o nouă provocare și prin dezvoltarea acestui proiect aducem în premieră prestigiosul brand Versace Ceramics în România, într-un ansamblu exclusivist și complet securizat”, explică Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group.

Medusa Residence oferă suprafețe utile mari, de la 250 mp și până la 500 mp construiți, terase generoase și tavane înalte de până la 2,90 m. Prețurile vilelor încep de la 1,35 mil. Euro.

“Cu o calitate a construcției excelentă, o atenție la detalii impresionantă, Medusa Residence reprezintă o oportunitate unică de locuire, într-un spațiu deosebit, unde confortul, eleganța, rafinamentul și tehnologia de vârf sunt îmbinate atât de armonios”, mai spune Vlad Musteață, fondatorul și CEO al North Bucharest Investments.

Structura vilelor cuprinde:

– parterul, care oferă un open space living – cu o baie dedicată și bucătărie;
– etajul 1 – găzduiește trei dormitoare și două băi;
– etajul 2 – aduce proprietarilor un dormitor de oaspeți și o baie adițională.

Despre North Bucharest Investments (NBI)

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business: activitate investiţională şi servicii de intermediere.

NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România. Grupul NBI a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 25 de milioane de lei, cifră susţinută de cele peste 130 de tranzacţii derulate în România.

Pentru anul 2023, compania preconizează dublarea cifrei de afaceri.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...