Noua alternativă pentru Bitcoin captează atenția spațiului crypto (P)

Bitcoin, renumita criptomonedă din spațiul crypto a reușit să depășească de 2 ori pragul de 35.000 de dolari în această săptămână. Cu acest succes a reușit să iasă în evidență, arătând cât de bine știe să se mențină pe piață.
Ion Dobreanu - vin, 10 nov. 2023, 14:57
Noua alternativă pentru Bitcoin captează atenția spațiului crypto (P)

În prezent, cota de piață a Bitcoin atinge 51,72%, reflectând o dominație stabilă. Pe fondul ascensiunii Bitcoin și piața crypto a înregistrat o creștere de 3,78% în ultimele șapte zile. Acest lucru demonstrează că interesul pentru criptomonede este tot mai răspândit.

Chiar dacă Bitcoin se află acum în centrul atenției mai sunt și alte criptomonede care au reușit să atragă atenția investitorilor. Unul dintre acestea este Bitcoin Minetrix – o nouă alternativă cu un concept inovativ captează interesul balenelor crypto.

Noutatea lansării ETF-urilor Bitcoin a stârnit piața crypto

Unul dintre motivele care se află în spatele creșterii valorii Bitcoin este lansarea fondurilor tranzacționate (ETF) bazate pe spotul Bitcoin. Entuziasmul comunității crypto provocat de această noutate a propulsat ascensiunea Bitcoin. Mulți consideră că acest produs ar putea crește și mai mult valoarea criptomonedei. Însă, până atunci, este nevoie de aprobarea SEC.

În timp ce investitorii așteaptă cu nerăbdare mai multe vești despre produs, giganții financiari Blackrock și VanEck pregătesc terenul pentru ETF-urile Bitcoin, stârnind un interes și mai mare pentru populara criptomnedă.

Zvonurile care nu se mai opresc și mobilizarea comunității în jurul Bitcoin a determinat și creșterea indicelui social. Însă, această creștere pe platformele sociale intră în contradicție cu fluxul de ordine de pe piață care se află în poziție „sell”, semnalând o tendință de vânzare ce sugerează o posibilă strategie de realizare a profitului sau de protecție împotriva unei retrageri iminente.

La ce să ne așteptăm în această săptămână?

Conform tendințelor actuale, putem anticipa că în cazul în care Bitcoin reușește să mențină un nivel de 35.000 de dolari ca suport de referință, există șanse să crească chiar până la nivelul de 37.000 de dolari. Această ascensiune ar arăta potențialul criptomonedei de a depăși nivelul de rezistență de 36.000 de dolari, pe care l-a atins recent pe 2 noiembrie și l-a menținut pe o perioadă scurtă de timp.

În cazul în care o retragere ar ajunge sub pragul de 34.000 de dolari, aceasta ar indica o posibilă schimbare a tendinței, deschizând calea către explorarea zonei de 33.500 de dolari. În prezent, putem observa pe piață o luptă înverșunată pentru menținerea pragului de 35.000 de dolari. Un nivel care pare a fi câmpul principal de confruntare între cumpărători și vânzători.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix: Noua alternativă pentru Bitcoin în vizorul balenelor criptografice

Bitcoin Minetrix este un nou token în lumea criptomonedelor care a reușit să adune până acum peste 3 milioane de dolari în campania de pre-vânzare. Este primul token de tip Stake-to-Mine dezvoltat pe standardul ERC-20. Inovația acestui proiect constă în facilitarea unei experiențe noi de minerit, unde investitorii vor putea efectua minerit în cloud pentru Bitcoin într-un mod sigur și eficient.

Investitorii vor deține controlul total asupra token-urilor, eliminând riscul unei posibile fraude din partea intermediarilor terți. Bitcoin Minetrix reprezintă și o modalitate de obținere a unui venit pasiv, deoarece oferă posibilitatea de a miza token-urile.

Utilizatorii platformei Bitcoin Minetrix pot să participe la acest proces simplu, având nevoie doar de un portofel compatibil cu Ethereum, precum MetaMask, pentru a cumpăra și a miza token-urile $BTCMTX. Proiectul are în același timp și un impact pozitiv asupra sustenabilității mineritului în cloud, sporind securitatea printr-o platformă descentralizată.

Bitcoin Minetrix își propune să atingă obiectivul de 15 milioane de dolari, iar odată cu avansarea pre-vânzării va crește și prețul token-ului. Cei interesați mai au posibilitatea să cumpere token-uri $BTCMTX cu 0.0115 dolari, până la următoarea creștere a prețului. Prin urmare, dacă doriți să investiți într-o nouă alternativă pentru Bitcoin cu potențial de creștere în viitor, acum este momentul potrivit.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Te-ar mai putea interesa și
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale de ATletism de a acorda prime medaliaţilor cu aur la Jocurile......
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat probabil uciderea politicianului ...