1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Noul an vine cu mobilă la jumătate de pret. Vezi ce magazine au oferte

Marii retaileri din industria mobilei au toată luna ianuarie reduceri promoţionale de până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni.

03 ian, 2013 | | ECONOMICA.net

La început de ani, marii retaileri din industria mobilei îşi fac loc în depozite pentru a introduce noile colecţii oferind reduceri de preţuri de până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni interioare.

Astfel, retailerul suedez IKEA a tăiat preţurile cu până la 50% la sute de produse din portofoliu. Oferta este valabilă până pe 27 ianuarie şi se pot cumpăra cu discount de la canapele, fotolii şi comode TV, la paturi, dulapuri, corpuri de iluminat şi accesorii. 

La Mobexpert, cel mai mare jucător din industria mobilei, ofertele promoţionale sunt valabile până în luna februarie inclusiv. Reducerile sunt de până la 50% la mobilier şi decoraţiuni. Spre exemplu, la covoare sunt discountul 30-40%, în timp ce la unele piese de mobilier preţul este cu 20% mai mic. La jumătate de preţ puteţi achiţiona în cadrul campaniei promoţionale  o cană şi un set sare şi piper.

Reduceri de până la 50% sunt şi în magazinul kika din zona comercială Militari din Bucureşti. Până pe 13 ianuarie magazinul oferă reduceri de 50% la toate metrajele capăt de stoc şi la decoraţiunile de Crăciun.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO