1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Noul CA al TAROM este format din şapte membri. Cinci numiri noi

Noul Consiliu de Administraţie al Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române - TAROM este format din şapte membri, doi rămaşi din vechea componenţă, respectiv Răzvan Filipescu şi Dante Stein, iar alţi cinci noi membri au fost numiţi în Adunarea Generală a Acţionarilor de marţi.

07 mai, 2014 | Agerpres

Acţionarii TAROM SA au decis schimbarea a patru din cei şase membri rămaşi în Consiliu de Administraţie, iar unul dintre membri, Bogdan Speteanu, a renunţat, în martie, la această calitate.

Astfel, Consiliului de Administraţie de la TAROM este format din Iulian Matache - secretar de stat Ministerul Transporturilor, Dante Stein - fost consilier al premierului Victor Ponta, Răzvan Filipescu - preşedinte Autoritatea Naţională pentru Turism, Radu Mihai Fleanţă - lider Sindicatul piloţilor din TAROM, Gabriel Dumitraşcu - directorul Direcţiei de Privatizare din Departamentul pentru Energie, Toma-Dorin Cîmpeanu - fost secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informaţională şi Dan Valeriu Andrei - fost director Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Membrii CA înlocuiţi sunt Manuel Donescu, Florin Luca, Constantin Sebeşanu şi Ovidiu-Petrişor Artopolescu.

Fostul Consiliu de Administraţie a fost instalat în noiembrie 2013, când ministru al Transporturilor era Ramona Mănescu.

Compania TAROM a fost înfiinţată în 1954, iar din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam. Din 1993 a devenit membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO