Noul Duster a rulat în Bucureşti, cu o zi înainte de prezentarea oficială. La bord, John Malkovich

Noul Duster a fost scos la plimbare cu o zi înainte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Frankfurt care are loc marţi. Primul pasager al noului Duster a fost actorul John Malkovich, invitat la festivalul George Enescu.
Economica.net - mar, 10 sept. 2013, 13:23
Noul Duster a rulat în Bucureşti, cu o zi înainte de prezentarea oficială. La bord, John Malkovich

Compania Dacia este partener la festivalul George Enescu şi a asigurat luni transportul starului John Malkovich, informează România tv.

Constructorul auto Dacia va lansa marţi, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, cu un exterior mai modern şi un interior schimbat, cu tapiţerii noi şi o nouă planşă de bord, a anunţat compania deţinută de grupul francez Renault.

„Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelaşi preţ: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie, o reală evoluţie la nivelul calităţii percepute, un design nou şi o modularitate îmbunătăţită”, se arată într-un comunicat al companiei.

Modelul vine cu un alt interior, modern si confortabil, care reflectă apartenenţa la modelele 4×4.

Pentru a sublinia designul şi caracteristicile 4×4 ale noului Duster, Dacia oferă diverse posibilităţi de personalizare prin intermediul unei game largi de accesorii, scrie Mediafax.

Noua Dacia Duster asigură un spaţiu interior sporit şi un volum de încărcare al portbagajului care poate atinge 475 litri (în funcţie de versiune), precum şi posibilitatea de a transporta obiecte de până la 2,7 metri lungime, cu bancheta spate rabatată. Spaţiile de depozitare disponibile la interior au un volum de până la 3,3 litri.

Modelul are un nou motor pe benzină, de 125 CP, cu un consum de carburant de 6 litri/100 km şi emisii reduse de CO2.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...