1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

News

Noul Hyundai i10 este prezentat în premieră națională la SAB

Noul model de clasă mini Hyundai i10 este prezentat în premieră națională la Salonul Auto București și Accesorii 2013, care se desfășoară la Romaero Băneasa, în perioada 10-20 octombrie.

11 oct, 2013 | Agerpres

Expus la standul companiei Țiriac Auto, noul Hyundai i10 urmează să fie lansat în România la finalul lunii noiembrie și va fi disponibil în două variante de motorizare — 1.0 și 1.25 litri benzină.

Noul i10 dispune de transmisie manuală cu cinci trepte sau automată, cu patru rapoarte.

Lansat pe piață la cinci ani după predecesorul său, noul i10 reprezintă o evoluție semnificativă pentru Hyundai, în clasa A, potrivit importatorului. Noul model dispune de caracteristici și dotări care se regăsesc la segmentele superioare, precum comenzi pe volan, pilot automat, volan și scaune încălzite, îmbrăcate în piele, sistem de asistență la pornirea din rampă, buton de pornire 'Smart Key', faruri de zi cu tehnologie LED și sistem de climatizare automată.

Noul i10 a fost conceput și proiectat în totalitate în cadrul centrului de cercetare și dezvoltare Hyundai Motor Europa, din Rüsselsheim, Germania, și va beneficia de serviciul '5 ani garanție fără limită de kilometri'. În plus, în premieră pentru segmentul mini, pachetul include 5 ani asistență rutieră și 5 ani verificări tehnice gratuite.

Alături de noul i10, la standul Țiriac Auto din cadrul SAB 2013, Hyundai prezintă gama completă de autovehicule, din care fac parte i20, i30, sedanul Elantra, limuzina de clasă medie i40, SUV-ul Santa Fe, dar și SUV-ul compact ix35 facelift, disponibil în rețeaua de distribuție Hyundai Auto România începand cu luna octombrie 2013.

Hyundai Auto România, parte a Grupului Țiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai pe piața locală din anul 1994 și în prezent aduce 8 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale ușoare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO