Noul Mercedes Clasa V poate fi comandat în România la preţuri începând de la 29.854 euro

Noul model Mercedes Clasa V, din clasa monovolumelor multifuncţionale, poate fi comandat în România la preţuri începând de la 29.859 euro (fără TVA), a anunţat joi reprezentanţa locală.
Economica.net - joi, 24 apr. 2014, 13:27
Noul Mercedes Clasa V poate fi comandat în România la preţuri începând de la 29.854 euro

Modelele disponibile sunt Clasa V 200 CDI, cu un preţ începând de la 29.854 euro, Clasa V 220 CDI, cu un preţ de pornire de la 30.546 euro şi clasa V 250 CDI, având un preţ începând de la 33.840 euro.

La lansarea pe piaţă programată la finalul lunii iunie a acestui an, noua Clasă V va fi disponibilă ca model cu ampatament lung (lungime de 3.200 mm) şi lungimea caroseriei de 5.140 mm. Modelul compact şi cel extra-lung vor fi disponibile în curând.

Noua Clasă V oferă două linii de echipare – V-Class şi V-Class Avantgarde, un pachet cu accesorii sport ‘Exterior Sports’ şi un pachet special pentru interior ‘Interior Design’, disponibil pentru fiecare din cele două echipări, două versiuni disponibile pentru ampatament, trei lungimi pentru caroserie (cuprinse între 4.895 şi 5.370 mm), trei motorizări şi foarte multe opţionale care pot personaliza noul autovehicul multifuncţional.

‘Prin noua Clasă V, ne extindem gama de autovehicule premium pentru pasageri cu o limuzină ce poate transporta până la opt persoane’, a declarat Dieter Zetsche, preşedintele Board-ului Daimler AG şi directorul Diviziei de Autovehicule Mercedes-Benz.

În primul trimestru din 2014, Mercedes a vândut în România 885 de autovehicule, din care 350 automobile şi 535 vehicule comerciale, potrivit statisticilor APIA.

 

Te-ar mai putea interesa și
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români cheltuie 40% din venitul lunar pe alimente – Ana Busuioc, Edenred
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români ...
Chiar dacă de la 1 ianuarie 2024, valoarea impozitelor pe tichetele de masă și voucherele cadou s-au dublat prin introducerea CASS, utilizarea cardului de masă în restaurante a crescut cu 29%......
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Consumul național de energie electrică din rețele a scăzut duminică după-amiază până aproape de neverosimilul prag ...
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...