Noul ministru al Transporturilor, vânat de recuperatori

Actualul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, a fost somat de o firmă de recuperare a creanţelor să plătească o datorie faţă de un operator de telefonie mobilă ca urmare a nerespectării unui contract pe vremea când era secretar de stat la Finanţe.
Economica.net - mie, 29 feb. 2012, 10:08
Noul ministru al Transporturilor, vânat de recuperatori

Numele lui Nazare figurează pe o listă de aproape 19.000 de clienţi transferaţi firmei de recuperare a creanţelor în prima parte a anului trecut, când actualul ministru era secretar de stat la Transporturi.

El spune că numele său apare pe lista de recuperare a creanţelor întrucât în perioada în care a fost secretar de stat la Ministerul Finanţelor şi-a portat numărul înainte de expirarea contractului pe care îl avea cu operatorul de telefonie mobilă.

Deoarece a renunţat la contract înainte ca acesta să expire, Nazare a acumulat datorii faţă de compania de telefonie mobilă.

„Am primit un număr de telefon de la Ministerul Finanţelor, dar nu mă suna nimeni pentru că toată lumea ştia numărul personal. Am solicitat atunci transferul numărului personal pe contract de serviciu. Am semnat pentru portabilitatea numărului, însă nu am ştiut, şi nici colegii care s-au ocupat de contract nu mi-au spus, că trebuie să plătesc daune pentru că am renunţat la contract înainte de perioada prevăzută. Aşa am apărut pe acea listă”, a declarat Nazare pentru MEDIAFAX.

El a mai spus că a primit o somaţie de plată, în urma căreia a achitat suma datorată.

Alexandru Nazare a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor din luna noiembrie 2010 până în februarie 2012, când a fost numit ministru în Cabinetul Ungureanu.

Anterior, el a ocupat în perioada aprilie-noiembrie 2010 poziţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, unde a coordonat Autoritatea de certificare şi plată a fondurilor europene, Oficiul de plăţi şi contractare Phare, Direcţia generală pregătirea ECOFIN şi Direcţia generală legislaţie Cod Fiscal.

Te-ar mai putea interesa și
Europa se pregătește să interzică importurile de gaze lichefiate (LNG) din Rusia
Europa se pregătește să interzică importurile de gaze lichefiate (LNG) din Rusia
Uniunea Europeană este pregătită să abordeze problema importurilor de gaze rusești pe continentul european, pe fondul discuțiilor despre un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, potrivit......
Comisia Europeană cere României, Bulgariei şi Spaniei să respecte legislaţia privind achiziţiile publice
Comisia Europeană cere României, Bulgariei şi Spaniei să respecte legislaţia privind achiziţiile publice
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în ...
Drum Greenfield – PMB va cere scoaterea din fondul forestier a 0,3 hectare, pentru a asigura accesul în cartierul de la marginea Bucureştiului
Drum Greenfield – PMB va cere scoaterea din fondul forestier a 0,3 hectare, pentru a asigura accesul în cartierul ...
Consilierii generali vor dezbate în şedinţa de luni un proiect de hotărâre prin care solicită scoaterea definitivă ...
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
Pentru HAI Aluminium, parteneriatul cu Wiren reprezintă tranziția către un consum independent, din surse de energie sustenabilă. ...