Noul model de smartphone Motorola moto g73 5G a ajuns pe piața din România

Noul mdel Motorola moto g73 5G este disponibil în România la Altex începând cu 3 februarie, la un preț recomandat de 1399,90 de lei, urmând să fie listat și la eMAG din luna februarie, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - lun, 06 feb. 2023, 17:18
Noul model de smartphone Motorola moto g73 5G a ajuns pe piața din România

Motorola s-a asigurat că moto g73 ține pasul cu stilul de viață alert, datorită chipset-ului MediaTek Dimensity 930, care profită la maximum de vitezele 5G. Iar mulțumită compatibilității 5G, descărcările au loc la viteze mari fără nicio grijă în privința duratei de viață a bateriei sau a cantității de date descărcate, oferind 256 GB spațiu de stocare și o baterie de 5000 mAh. Totodată, comutarea între aplicații nu implică efort, întrucât cu cei 8 GB de memorie RAM, aplicațiile și informațiile rămân pregătite în fundal, pentru ca totul să funcționeze fără probleme.

Modelul moto g73 5G(1) sosește cu un sistem de camere avansat de 50 MP, fiind conceput pentru a face fotografii chiar și în condiții de lumină slabă. Datorită tehnologiei Ultra Pixel, atunci când lumina devine o provocare, camera răspunde prin combinarea a patru pixeli într-un Ultra Pixel mare de 2.0um, ce va avea ca și rezultat fotografii mai luminoase.

moto g73 5G vine și cu un senzor de 8MP cu trei perspective uimitoare: unghi ultra larg, ce surprinde imaginea asemenea ochiului uman, încadrând de patru ori mai mult din imagine decât un obiectiv standard(2), Macro Vision, ce aduce utilizatorii de patru ori mai aproape de acțiune, surprinzând până la cele mai mici detalii și profunzimea de câmp, ce facilitează transformarea fotografiilor de zi cu zi în portrete cu aspect profesional.

Pentru pasionații de jocuri, modelul oferă un afișaj ultra-larg de 6,5″ 120 Hz FHD+, utilizatorii beneficiind de o experiență captivantă cu un raport ecran-corp de 86% și margini înguste. În plus, aceștia vor putea experimenta un sunet multidimensional cu Dolby Atmos, indiferent dacă sunt utilizate căștile sau cele două difuzoare stereo.

Bateria de 5000 mAh le permite utilizatorilor să asculte playlist-urile preferate pentru mai mult timp, să comunice video ore în șir cu prietenii și să urmărească sezoane întregi din serialul preferat(3). În cazul în care ai nevoie de mai multă energie, device-ul se poate alimenta rapid datorită încărcării TurboPower™ 30W(4).

Noul moto g73 5G rulează o versiune curată de Android 13, fără interfețe greoaie sau aplicații duplicate. În plus, cu My UX, utilizatorii pot personaliza culoarea sau tema aplicațiilor.

Motorola a introdus și Thinkshield Mobile, un element suplimentar de securitate care îmbunătățește protecția la fiecare nivel. Cu funcții de securitate hardware și software cuprinzătoare care îndeplinesc cele mai înalte standarde, utilizatorii vor fi siguri că datele de pe smartphone-ul lor Motorola sunt protejate.

Pentru a profita din plin de toate funcțiile de securitate pe care Motorola le oferă, noua aplicație Moto Secure a fost adăugată și la aceste dispozitive. Moto Secure App este destinația pentru toate funcțiile vitale de securitate și confidențialitate de pe telefon. Astfel, poate fi gestionată securitatea rețelei și pot fi controlate permisiunile aplicațiilor, putând fi creat chiar și un director secret pentru păstrarea datelor sensibile. Indiferent dacă se asigură că descărcările sunt sigure sau adaugă protecție suplimentară, Moto Secure App ține la distanță posibilele amenințări.

Cu acest dispozitiv, brandul Motorola este prezintă și Family Space, un „spațiu sigur” în care copiii pot învăța și se pot juca. Family Space le permite părinților să stabilească limite pentru timpul petrecut pe ecran, să controleze accesibilitatea aplicațiilor și chiar să creeze mai multe profiluri, oferind experiențe digitale sănătoase și în care conținutul inadecvat este ținut departe de cei mici.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari, care deservește clienți pe 180 de piețe din întreaga lume. Concentrată pe o viziune îndrăzneață, de a oferi o tehnologie mai inteligentă tuturor, dezvoltă tehnologii care schimbă lumea și care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi. Compania își propune să creeze o societate digitală mai incluzivă, mai de încredere și mai durabilă pentru toată lumea. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută integral de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile de marcă Moto și Motorola.

 

1. Este necesar un plan de servicii 5G și acoperire de rețea 5G; disponibil numai în anumite zone. Contactați furnizorul dvs. de servicii pentru detalii.
2. În comparație cu aria măsurată a unei camere standard de 78° (FOV) în același raport de aspect.
3. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
4. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.

 

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu....
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...