Noul Nokia G10 este disponibil în România

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, a anunțat miercuri că Nokia G10, terminalul care dispune de o durată de viață de până la trei zile a bateriei, cea mai extinsă de până acum pentru un smartphone al acestei mărci, este acum disponibil în România la prețul recomandat de 629 de lei.
Ion Dobreanu - mie, 26 mai 2021, 21:43
Noul Nokia G10 este disponibil în România

Terminalul din gama G valorifică potențialul AndroidTM 11 și garantează actualizări lunare de securitate timp de trei ani și doi ani de actualizări ale sistemului de operare.

„Seria G reprezintă echilibrul perfect al satisfacerii nevoilor zilnice: autonomie a bateriei pentru zile întregi, securitate și cel mai nou software pentru mai mult timp. Misiunea noastră este să producem tehnologie de înaltă calitate, de lungă durată, care să fie accesibilă tuturor, oferind totuși o inovație intenționată în această gamă intermediară. Nokia G10 este un erou în segmentul nostru intermediar de terminale. De fapt, întreaga noastră serie nouă de smartphone-uri este o gură de aer proaspăt în portofoliul de terminale Nokia. Un terminal Nokia nu este un dispozitiv care necesită înlocuire frecventă, ci este un instrument de care poți beneficia la maximum în viața ta. Datorită autonomiei extinse a bateriei, acum puteți petrece mai puțîn timp căutând un punct pentru încărcarea terminalului și mai mult timp construind amintiri”, a declarat Stephen Taylor, Chief Marketing Officer, HMD Global.

Nokia G10 are încorporată o baterie de 5050 mAh, care va funcționa timp de trei zile cu o singură încărcare. Acest lucru este susținut de tehnologia AI care gestionează puterea terminalului, folosind-o doar acolo unde este necesar și nu lasă aplicațiile neutilizate să consume din baterie.

Noul telefon are o camera triplă de 13 MP în format circular dispune de lentile Macro și Depth. Mai mult decât atât, cu această camera frontală de 8 MP, apelurile video vor fi foarte clare. Toate acestea sunt îmbunătățite de modurile de fotografiere susținute de AI, inclusiv modul de noapte și portret.

Ecranul Teardrop de 6,5 inchi se face remarcat cu ușurință, iar intensitatea luminozității asigură o bună vizibilitate asupra ecranului chiar și în aer liber.

Acest terminal vine cu trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări de software gratuite, ceea ce înseamnă că videoclipurile, fotografiile și fișierele sunt în siguranță. În plus, Nokia G10 vine cu sistemul de operare Android 11, astfel că telefonul beneficiază de funcții utile.

Chiar și modul de deblocare a terminalului Nokia G10 este simplificat pentru ușurință în utilizare și securitate, acesta putând fi deblocat într-o clipă cu o privire sau o atingere, datorită recunoașterii faciale și a senzorului de amprentă montat lateral care se asigură că terminalul este ușor de utilizat și securizat.

Nokia G10 este disponibil în România în culorile Night și Dusk, la prețul recomandat de 629 de lei.

 

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...