Cum arată noul Samsung Galaxy Note GALERIE FOTO

Samsung a anunţat astăzi lansarea GALAXY Note 10.1, noul produs din familia GALAXY Note. Samsung GALAXY Note 10.1 oferă funcţionalitatea şi precizia stiloului şi hârtiei, având un display de 10.1 inch şi oferind astfel posibilităţi infinite pentru a spori creativitatea, eficienţa şi procesul de învăţare.
Economica.net - lun, 06 aug. 2012, 13:28
Cum arată noul Samsung Galaxy Note GALERIE FOTO

Utilizatorii au parte de o experienţă intuitivă, precum şi de o performanţă sporită prin intermediul procesorului quad-core de 1.4GHz şi memoriei de 2GB RAM. GALAXY Note 10.1 este proiectat astfel încât să simplifice organizarea ideilor, accesul la informaţie, multi-taskingul, fiecare sarcină devenind mai uşoară şi rapidă.

„GALAXY Note 10.1 continuă să demonstreze angajamentul Samsung de a inova prin intermediul unor soluţii mobile complete, care să permită crearea unui conţinut personalizat şi relevant,” a declarat JK Shin, Preşedinte al IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics. „Experienţa a arătat că luarea de notiţe, captarea ideilor creative şi schiţele sunt cele mai la îndemână şi personale moduri de a fi mai eficient şi creativ. Astfel, tehnologia avansată şi specificaţiile lui GALAXY Note 10.1 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a produce, crea şi personaliza modul în care comunică”.
 
GALAXY Note 10.1 vine cu funcţii şi specificaţii intuitive. Astfel, îţi oferă posibilitatea de a vizualiza două aplicaţii simultan pe display-ul de 10.1 inchi, prin intermediul funcţiei Multiscreen, de a beneficia de experienţe unice oferite de Samsung S Pen şi de instrumente care sporesc eficienţa, precum şi opţiunea de a folosi aplicaţia creativă premium Adobe Photoshop® Touch.
   
O experienţă Multi-tasking autentică cu funcţii Multiscreen

Cu funcţia multiscreen, GALAXY Note 10.1 oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi simultan, fără niciun efort, două tipuri diferite de aplicaţii. Utilizatorii pot vizualiza pagini Web şi videoclipuri şi pot lansa alte aplicaţii în timp ce scriu sau schiţează idei cu S Pen pe cealaltă jumătate de ecran. Mai mult, ei pot capta şi decupa imagini şi apoi le pot copia pe un alt ecran, pentru a-şi nota impresiiile.

Astfel, funcţia Multiscreen sporeşte eficienţa, permiţându-le în acelaşi timp utilizatorilor să se poată bucura de conţinutul multimedia. GALAXY Note 10.1 vine cu un nou mod de exprimare a creativităţii, prin intermediul notiţelor personale şi aduce o experienţă complet nouă de utilizare pentru a spori eficienţa şi satisfacţia.  

Funcţiile S Pen & S Note: notiţe personalizate şi organizate

Cu ajutorul S Pen (6,5mm), GALAXY Note 10.1 este optimizat pentru crearea de conţinut personalizat şi relevant într-un mod natural şi intuitiv. S Pen a fost special proiectat pentru o experienţă optimizată, prin intermediul ecranului de 10.1 inchi. Acesta este încorporat direct în dispozitiv şi, când este acţionat, lansează automat aplicaţii: S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe® Photoshop® Touch şi Polaris Office. Alternativ, utilizatorii pot seta cu uşurinţă aplicaţia preferată pentru a fi lansată pe loc atunci când este activat S Pen. De exemplu, S Note poate fi lansat instantaneu când utilizatorul scoate S Pen-ul din dispozitiv. În același timp, utilizatorii pot apăsa de două ori ecranul în timp ce apasă butonul pentru S Pen, pentru acces rapid la S Note prin intermediul widget-ului dedicat, care poate fi mutat cu uşurinţă oriunde pe display.  

S Note este un instrument unic, care le oferă utilizatorilor abilitatea de a combina notiţele şi schiţele cu un alt conţinut digital din template-urile disponibile. Funcţiile Shape Match şi Formula Match ajută la corectarea şi digitalizarea formelor geometrice şi la rezolvarea formulelor numerice scrise cu S PEN. S Note are, de asemenea, un motor de căutare integrat, astfel încât utilizatorii să poată căuta şi obţine informaţii, copia şi alipi facil conţinut pe S Notes, fără a mai fi nevoiţi să intre în altă aplicaţie. Totodată, GALAXY Note 10.1 vine cu aplicaţia Adobe® Photoshop® Touch, permiţându-le utilizatorilor să editeze cu uşurinţă şi precizie imagini într-un mod profesionist, cu ajutorul S Pen.

Performanţă hardware superioară

GALAXY Note 10.1 este echipat cu tehnologie hardware avansată, având un procesor de 1.4GHz quad-core şi memorie RAM internă de 2GB. Multi-tasking-ul, grafica la standarde înalte şi performanţa superioară sunt trăsăturile esenţiale ale GALAXY Note 10.1. Dispozitivul include, de asemenea, o cameră principală de 5 megapixeli şi o cameră secundară frontală de 1,9 megapixeli.

În afara de acestea, au mai fost adăugate caracteristici precum Smart Stay, care urmăreşte ochii utilizatorului pentru a asigura că ecranul este pornit în timp ce este privit, precum şi Pop Up Play, care le permite utilizatorilor să vizualizeze videoclipuri, în paralel cu alte aplicaţii. Cu AllShare® Play, utilizatorii pot împărtăşi conţinut cu un grup mare de oameni în timp real, prin conectarea GALAXY Note 10.1 la o serie de dispozitive Samsung, precum televizoare HD, tablete, laptop-uri sau alte dispozitive legate în aceeaşi reţea. Cu funcţia AllShare Group Cast, utilizatorii pot, de asemenea, să distribuie sau să lucreze pe documente, prezentări sau imagini fără a fi nevoiţi să le încarce separat.

GALAXY Note 10.1 prezintă trei moduri de conectivitate: versiunea exclusivă WiFi, versiunea cu WiFi şi 3G HSPA-Plus la lansare şi versiunea WiFi şi LTE, care va apărea în ultima parte a anului acesta.

Caracteristici Samsung Galaxy Note 10 1

Caracteristici Samsung Galaxy Note 10 1

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...