1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Directorul de producţie de la Porsche a fost avansat ca CEO al companiei

Porsche, divizia de automobile sport de lux a Volkswagen, a anunţat miercuri că Oliver Blume a fost numit CEO al producătorului de autoturisme, transmit DPA, EFE şi AP, citate de Agerpres.

30 sep, 2015 | Agerpres

Consiliul de supraveghere al Porsche l-a ales miercuri pe Blume, de 47 de ani, în funcţia de director general, o numire ce va deveni efectivă de la 1 octombrie. Blume a fost, de la începutul lui 2013, director de Producţie şi Logistică la Porsche.

De asemenea, Detlev von Platen, de 51 ani, va fi noul director de Vânzări şi Marketing la Porsche începând cu 1 noiembrie, în locul lui Bernhard Maier, de 55 ani.

Platen a fost, timp de şapte ani, şeful Porsche în America de Nord.

Maier va deveni noul preşedinte al mărcii Skoda, ce aparţine, de asemenea, grupului Volksvagen.

Vineri seara, Consiliului de Administraţie al Volkswagen l-a numit pe şeful Porsche, Matthias Muller, director general al grupului auto german.

Matthias Muller, în vârstă de 62 de ani, vine în această funcţie după demisia lui Martin Winterkorn pe fondul scandalului emisiilor poluante. Matthias Muller conducea compania Porsche din octombrie 2010 şi a fost membru al consiliului de conducere al Volkswagen AG, preşedinte al Consiliului executiv al Porsche AG şi membru al Consiliului de administraţie al Porsche Automobil Holding SE.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO