1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Noul şef al Yahoo face prima achiziţie: o companie unde printre finanţatori se află Justin Bieber

Yahoo a făcut prima achiziţie sub conducerea noului director general al grupului, Marissa Mayer, prin preluarea companiei Stamped, unde printre finanţatori se află o serie de clebrităţi, inclusiv Justin Bieber, potrivit CNN.

26 oct, 2012 | Mediafax

Stamped, înfiinţată în urmă cu circa un an, a creat o platformă de recomandări prin intermediul dispozitivelor mobile, care permite clienţilor să marcheze orice, de la un restaurantul până la o melodie preferată.

Yahoo nu păstrează, însă, compania. Stamped va fi închisă până la finalizarea tranzacţiei, au scris fondatorii într-un mesaj care anunţa înţelegerea cu Yahoo.

Cumpărarea Stamped reprezintă pentru Yahoo pur şi simplu o preluare de talente, scrie CNN. Cei nouă angajaţi ai Stamped intenţionează să se alăture cu toţii Yahoo.

Firma a fost finanţată de mai multe companii importante specializate în finanţarea startup-uri, precum Bain Capital Ventures şi Google Ventures, dar şi de celebrităţi între care Justin Bieber, Ellen DeGeneres şi Ryan Seacrest, prezentator al emisiunii American Idol.

Tranzacţia se potriveşte cu strategia de concentrare pe dispozitive mobile, anunţată de Mayer la prezentarea rezultatelor financiare în această săptămână.

Preţul achiziţiei nu a fost dezvăluit, însă o sursă apropiată tranzacţiei a afirmat că au existat mai multe oferte.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO