Noul token $ETHETF crește cu 26% după reducerea ofertei totale (P)

Ion Dobreanu - mar, 05 dec. 2023, 16:07
Noul token $ETHETF crește cu 26% după reducerea ofertei totale (P)

Joi, 30 noiembrie 2023, emblematicul token DEX al lunii noiembrie $ETHETF, se apropie rapid de obiectivul său de reducere a ofertei totale cu 21%. Într-o mișcare ascendentă a piețelor, s-au ars activ 1.000.000 de token-uri, semnalând o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratați. Puteți urmări operațiunea de ardere în direct pe Etherscan.

Mecanismul de ardere vizează reducerea ofertei de token-uri cu 21 de milioane (aproximativ 21% din oferta totală). Cu 14.000.000 de token-uri $ETHETF arse manual, plus alte 6.000.000 arse prin intermediul taxei de achiziție de 2%, un total de 20.000.000 de $ETHETF (în valoare de peste 200.000 de dolari) a fost eliminat din ofertă, ceea ce reprezintă o reducere de 20%.

Atrași de reducerea ofertei, noi investitori devin tot mai interesați de acest proiect cu potențial de creștere. Având în vedere contextul de lansare a primului fond ETF Ethereum pe piețele din SUA, token-ul are toate șansele să profite de această stare de pe piață și să înregistreze o ascensiune impresionantă. Mai mulți analiști și experți consideră că $ETHETF este unul dintre proiectele asupra căruia merită să atrageți atenția.

Cum funcționează mecanismul de ardere a token-ului $ETHETF?

După o lansare neașteptat de impresionantă, $ETHETF a înregistrat o creștere de +218% în primele 48 de ore de tranzacționare. În urma acestui succes, pe 16 noiembrie, tokenul $ETHETF a anunțat un program activ de ardere. Scopul implementării caracteristicii deflaționiste este de a reduce oferta totală de token-uri cu 21%.

Mecanismele de ardere operează prin trimiterea token-urilor către o adresă nulă din blockchain, cu rol exclusiv de primire, eliminându-le din oferta circulantă. Acest proces generează un efect deflaționist asupra tokenomicelor, iar scăderea ofertei contribuie la o creștere semnificativă a prețurilor.

Cumpără Ethereum ETF

Analiza prețului $ETHETF și redresarea sa după ardere

După o corecție localizată în urma unei lansări explozive, $ETHETF se tranzacționează în prezent la 0,01041 dolari. Ceea ce semnifică o scădere de -3,15% în ultimele 24 de ore. În ultima săptămână, am asistat la reluarea momentului de creștere, token-ul ajungând la un câștig de +27% după stabilizarea la suportul de 0,008 dolari.

Deși a avut o retragere de -46% față de maximul istoric de 0,02613 dolari, $ETHETF pare să fie pregătit pentru o mișcare semnificativă de ascensiune. Putem spune că acest lucru se datorează cu revenirea încrederii a pieții, evidențiată prin creșterea constantă a numărului de deținători de token-uri. Astăzi, aceasta a atins cifra de 755, cu o creștere de 50% în doar două săptămâni.

Chiar dacă token-ul a crescut vertiginos în ultima perioadă, $ETHETF are o capitalizare mică de doar 829.000 de dolari. Comparativ cu alte token-uri, acesta ar putea să-și sporească rentabilitatea de 6 ori, având în vedere că alte proiecte similare au atins capitalizări de piață de 5 milioane de dolari.

Această situație avantajoasă îl plasează pe $ETHETF într-o poziție favorabilă, mai ales că evenimentele majore legate de ETF-urile Ethereum pot atrage un volum semnificativ. Echipa de dezvoltare demonstrează angajamentul său pentru proiect și comunitate, blocând peste 500.000 de dolari în numerar, oferind astfel o asigurare suplimentară pentru investiții pe termen mediu.

Fidelity depune cererea pentru lansarea ETF Ethereum în numerar – următoarea creștere de preț?

În perspectiva unui posibil eveniment catalizator pentru o redresare a $ETHETF, Fidelity, renumita companie de gestionare a activelor, a depus o cerere 19b-4 pentru lansarea unui ETF Ethereum pe piețele din SUA. Acest pas ar putea duce la o creștere considerabilă a token-ului.

Fidelity intenționează să listeze Fondul Ethereum pe o bursă deținută de Cboe Global Markets și a luat o decizie neobișnuită. Compania va acționa ca propriul custode, înlocuind astfel modelul obișnuit care implică utilizarea Coinbase. În prezent, Coinbase este pe cale să devină custodele pentru 68% din ETF-urile de numerar Ethereum.

Între timp, conform unui raport CryptoQuant, deținerile de Ethereum de către instituțiile financiare majore au crescut în luna noiembrie. Acest lucru consolidează poziția ETH ca un activ digital atractiv, susținut de ofertele de trusturi, fonduri și ETF-uri.

Cu entuziasmul crescut al pieței pentru ETF-ul Ethereum în numerar oferit de Fidelity, alături de interesul în creștere al instituțiilor pentru acumulare, acest moment pare propice pentru investiții în $ETHETF. Astfel, având în spate susținerea unei instituții precum Fidelity, token-ul devine o oportunitate atractivă pentru cei care își doresc să facă parte dintr-un proiect cu potențial în viitor.

Cumpără Ethereum ETF

Te-ar mai putea interesa și
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Majoritatea breşelor de securitate (94%), descoperite în 2023, la nivel global, au fost motivate financiar, iar peste 70% au fost comise de grupuri de crimă organizată, reiese din datele unei......
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane ...
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Un report cumulat care depăşeşte 9,25 milioane de lei (peste 1,85 milioane de euro) este în joc la tragerea Noroc de ...
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) reaminteşte că, luni şi marţi, serviciile publice comunitare care eliberează permise ...