Noul token $ETHETF poate creşte de 10 ori mai mult în valoare (P)

Săptămâna trecută în spațiul crypto și-a făcut apariția o nouă criptomonedă care a reușit să genereze un val de entuziasm în comunitate. Pe fondul știrilor că marea companie de investiții - BlackRock plănuiește să înființeze primul ETF Bitcoin, majoritatea investitorilor au anticipat că același traseu îl poate urma și Ethereum, fiind a doua cea mai mare criptomonedă după Bitcoin.
Ion Dobreanu - mar, 28 nov. 2023, 11:50
Noul token $ETHETF poate creşte de 10 ori mai mult în valoare (P)

La o distanță de două zile după lansarea pe piață, echipa proiectului $ETHETF Token a anunțat un program de ardere, unde se vor elimina 21 milioane de token-uri. Această mișcare deflaționistă are scopul să reducă oferta totală de token-uri cu 21%. Odată cu această noutate, prețul noului token a crescut cu 25%, iar acum este în creștere cu 12%.

Prin reducerea cu 21% a ofertei totale se stimulează creșterea prețului token-urilor rămase. Programul de ardere evidențiază angajamentul echipei față de proiect și intenția continuă de a spori valoarea token-ului pentru cei interesați să-l achiziționeze. Pe platformele X și Telegram, echipa $ETHETF Token a postat că va efectua arderea timp de 21 de zile, începând cu 1 milion de token-uri arse pe 16 noiembrie.

Cumpără Ethereum ETF Token

Noutatea mecanismului de ardere a stârnit și mai mult interes pentru token

Prin intermediul mecanismului deflaționist fiecare achiziție va genera o ardere de 2% din token. Aceste arderi la cumpărare vor înceta în momentul lansării unui ETF Ethereum spot. Anunțul cu privire la programul de ardere de 21% consolidează semnificativ caracteristicile deflaționiste ale token-ului, evidențiind capacitatea sa de a genera valoare.

Ca o dovadă în plus de implicare în proiect, echipa a blocat o lichiditate în valoare de peste jumătate de milion de dolari. Această decizie facilitează tranzacțiile, simplificând atât pe cele mai mici, cât și pe cele mai mari. Este un aspect important pentru investitorii care sunt în căutarea dovezilor că proiectul nu este o înșelătorie.

Token-ul $ETHETF este în prezent listat pe versiunile V2 și V3 ale bazinului de lichidități al platformei descentralizate Uniswap. Cu o capitalizare de piață de 1,35 milioane de dolari și deținut de 405 investitori, acest lucru indică faza incipientă a proiectului. Cu toate acestea, Ethereum ETF Token oferă ample oportunități de creștere.

În urma deciziei strategice a echipei, următoarele trei săptămâni vor fi dedicate susținerii prețului, întrucât se așteaptă cu siguranță o influență pozitivă din partea noilor evenimente și informații.

FOMO va crește pe măsură ce o să apară mai multe știri despre Ethereum ETF

Mișcarea echipei de a introduce un program suplimentar de ardere a fost într-adevăr una strategică, mai ales în acest moment. Prin creșterea prețurilor se urmărește încurajarea investitorilor de a se alătura proiectului și de a menține creșterea ulterioară a prețului. Cei care urmăresc de aproape această evoluție a prețurilor pot fi influențați de teama de a pierde oportunitatea.

Pentru cei interesați să profite de agitația legată de o posibilă lansare a ETF-urilor Ethereum, token-ul $ETHETF oferă o oportunitate avantajoasă de a fi cu un pas înaintea mulțimii. Este un mod eficient de a acționa în conformitate cu „cumpără zvonurile”. Cumpărătorii $ETHETF intră în scenă din timp, cu mult înainte de lansarea efectivă a ETF-ului, asigurându-și astfel protecția împotriva vânzărilor temporare de tip „vinde știrile”.

Ethereum este principalul blockchain utilizat pentru executarea aplicațiilor bazate pe contracte inteligente și reprezintă fundamentul aplicațiilor descentralizate Web3. Deși există numeroase ecosisteme blockchain care își propun să concureze cu Ethereum, niciunul nu a reușit să devină la fel de popular.

Avantajul este că nu trebuie să așteptați aprobarea SEC și lansarea ulterioară a unui ETF Ethereum, deoarece $ETHETF este deja disponibil pe bursele descentralizate. Acest lucru oferă investitorilor interesați posibilitatea de a investi imediat într-un proiect legat de ETF-urile Ethereum.

Pentru a cumpăra token-ul $ETHETF, conectați-vă portofelul crypto la platforma Uniswap, apoi copiați și lipiți adresa contractului pentru a confirma achiziția monedei. Următorul pas constă în efectuarea tranzacției, asigurându-vă că în portofel există cel puțin 20 de dolari pentru a acoperi taxa de gazare. Alternativ, este posibil să achiziționați token-ul prin intermediul widget-ului Uniswap disponibil pe pagina web a $ETHETF Token.

Cumpără Ethereum ETF Token

Te-ar mai putea interesa și
Vânzările de mașini full electrice cresc în Europa, dar prețurile rămân ridicate
Vânzările de mașini full electrice cresc în Europa, dar prețurile rămân ridicate
Vânzările de maşini electrice (BEV) au crescut, anul trecut, la nivel european, cu 28%, şi cu peste o treime numai în Uniunea Europeană (UE), comparativ cu datele din 2022, însă constructorii......
Referendum în Elveția pe tema celei de a 13-a pensii și a creșterii vârstei de pensionare
Referendum în Elveția pe tema celei de a 13-a pensii și a creșterii vârstei de pensionare
Elveţienii sunt chemaţi duminică la vot pentru a se pronunţa asupra a două propuneri cruciale pentru pensionari: plata ...
UPDATED Circulație închisă pe un tronson de cale ferată lângă București. S-a rupt pantograful unui tren
UPDATED Circulație închisă pe un tronson de cale ferată lângă București. S-a rupt pantograful unui tren
Traficul feroviar pe intervalul Chiajna - Grădinari este închis la această oră, din cauza unui deranjament înregistrat ...
Fondurile de pensii private obligatorii se apropie de active de 130 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private obligatorii se apropie de active de 130 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 128,73 miliarde lei, la finalul lunii ianuarie 2024, ...